SIKK

Sokkoló: így néznek ki a sztárok smink nélkül! Bizarr látvány

A sztárok is emberek. És hogy mennyire, azt mindjárt látni is fogod...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A vörös szőnyeg és a magazinok lennének a valóság? Ugyan már! Ma már szinte bárkinek elő lehet varázsolni az igazán vonzó és szépséges oldalát - csak profi smink, megvilágítás és retusálás kérdése, akárcsak a sztároknál. Persze egyáltalán nem állítjuk, hogy gond lenne a megjelenésükkel a mindennapokban. Sőt inkább azt szeretnénk, ha látnád, hogy ők is csak emberek!

1. Kim Kardashian - A tökéletes festék és fények alatt egy fiatal helyes nő arca rejlik, aki büszke lehet a külsejére bármelyik reggelen. De igen, az árkok bizony ott vannak a szeme alatt, és a bőre sem makulátlan.

2. Adele - Az első képen épp takargatja magát a lesifotósok elől, miközben szeretne egy ártalmatlan hétköznapot eltölteni egy asztalnál. De miért kellene takargatnia az arcát? Talán mert a valóságban nincsenek akkora pillái és olyan őrjítő macskaszeme, mint egy megszerkesztett fotón?

3. Jennifer Aniston - A grimasz tényleg nem a legelőnyösebb tőle. De ugyan melyikünkről nem készült olyan fénykép, ami egy félresikerült arckifejezést kapott le? És miért lenne gond az, hogy a haja nincs olyan hibátlanra beszárítva, mint ahogyan megszokhattuk tőle?

4. Angelina Jolie - A fenséges díva a valóságban egy törékeny nő, aki nem visel több centi vakolatot az arcán, bele is lehetne kötni néhány apró hibába, de biztos, hogy így is megfordulnánk utána, ha meglátnánk őt.

A legizgalmasabbat a végére tartogattuk! LAPOZZ!


5. Jennifer Lopez - Talán fel sem ismernénk őt, ha összetalálkoznánk vele egy közértben, viszont a dögös, latin sztárénekes így is kifejezetten bájos. Nem kell ahhoz tökéletesnek lenni, hogy valaki vonzó legyen.

6. Pink - Bizony nagy a különbség az énekesnő két arca között. Akadnak ráncok a homlokán, egyáltalán nem tűnik olyan hamvasnak a bőre és kipihentnek a tekintete, mint hinnénk. És ez teljesen rendben is van, amikor az ember éppen játszótérre igyekszik a gyerekeivel.

7. Barbie baba - Hogy ne elégedj meg a hétköznapok sztárjaival, megmutatjuk az egyik legszuperebb fotót is a témában. Vajon a tökélynek kikiáltott Barbie baba hogyan nézne ki a valóságban, amikor lemossa este a sminkjét? Nos, így. Igen, nem kell kertelni, valami ilyesmi mindenkinél a helyzet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?