SIKK

Soha többé nem lesz rémálom a reggeli öltözködés, ha ezt elolvasod!

Te is jártál már úgy, hogy a reggeli rohanásban azt vetted fel, ami először kiesett a szekrényből? Ha soha többet nem szeretnél így tenni, fogadd meg tanácsainkat!

Moss ki mindent a hétvégén, és készítsd össze, amit a tisztítóba kell vinni

Ha a hét végén elintézed a mosást, hétfő reggel több ruhából válogathatsz. Ha hetente elviszed a tisztítóba, amit kell, abban is biztos lehetsz, hogy a legelegánsabb darabjaid tisztán várják a bevetést, és nem állnak egy hónapig koszosan, míg végre eljutnak a vegytisztításig.

Állíts össze a hétre legalább három szettet

A legjobb szetteket akkor rakod össze, amikor nem stresszelsz a feladatok miatt, és van néhány perced átgondolni, mit is szeretnél felvenni. Használd ki a vasárnap estét egy kis nyugis válogatásra!

Ürítsd ki a táskádat és a pénztárcádat

Ezeken a helyeken még akkor is eszméletlen mennyiségű cucc tud felhalmozódni, ha egyébként nem vagy kifejezetten gyűjtögető típus. Dobd ki a számlákat, a felesleges hajcsatokat, papír zsebkendőket és a többi vackot! Így amikor rohansz, akkor is tudsz táskát cserélni, és megtalálsz benne mindent!

Rakd rendbe a szekrényt

Ha minden a helyén lóg, nem fogsz felesleges időt tölteni a keresgéléssel.

Szedd össze az edzőruhákat

Mégpedig egész hétre, és készítsd be őket egy-két táskába! Többet nem fogsz lemondani a sportról csak azért, mert elfelejtetted kimosni az edzőcuccot.

És ezeket olvastad már?