SIKK

Sminktipp: így lesz ötször hosszabb a szempillád!

Hatalmas, igéző és hosszú pillákat szeretnél? Ha követed az útmutatásunkat, akkor gyerekjáték lesz!
címkék:

Pusztán azért, mert a természet nem áldott meg hosszú és sűrű pillákkal, még nem kell lemondanod az igéző tekintetről. Megmutatjuk, hogyan varázsolhatod elképesztővé a szempilládat.

1. Az első réteget fésülő mozdulatokkal vidd fel a pilláidra. Először alulról húzd végig a spirált a szempilláidon a tövüktől a végük irányába. Majd a pillák tetején is húzd végig a spirált, szintén a tövüktől kifelé haladva. Ezt a két mozdulatot felváltva ismételd, mintha két oldalról fésülnéd végig a pilláidat. Ezzel egyenletesen oszlatod el a festéket, és szépen el tudod választani egymástól az egyes szálakat.


2. Várj kicsit, amíg a felső pilláid megszáradnak, csak ezután vedd kezelésbe az alsó pillasort! Így elkerülheted, hogy a nedvességtől pislogásnál összeragadjanak és összecsomósodjanak a szálak. Az alsó pillasorokon függőleges és vízszintes modulatokkal tudod egyenletesen eloszlatni a festéket.


3. Vigyél fel a szempilládra egy újabb réteget a spirállal az előző módon. Ezután ismét várj 1-2 percet, hogy száradni tudjon a festék.


4. A spirállal kizárólag a pillák végét fesd át újra. Ha így teszel, akkor nem fogod a szempilládat elnehezíteni azzal, hogy három réteget is felkensz, azonban az előzőleg felvitt rétegek végén remekül megtapad a festék, szó szerint meghosszabbítva a szempilláidat.

A műveletek közben teljesen természetes, hogy a szemhéjad, a bőröd, festékes lesz. Ne aggódj emiatt, egy nedves fültisztító pálcikával könnyen el tudod távolítani az elkenődött festéket!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?