SIKK

Õrület a pesti plázában: Sztárok lepték el az új üzletet

Alaposan meglepődtek a vásárlók, amikor egymás után pillantották meg az ismerős arcokat, akik az újonnan nyílt üzletben válogattak.
  • Szerző: Buster

Õk mindannyian az ismert márka új üzletének megnyitójára érkeztek, ahol finom falatok kíséretében ismerkedhettek meg a legújabb divattrendekkel. Szulák Andrea és Keresztes Ildikó azonnal választott is egy-egy új nyári cipőt, míg Csonka András egy meseszép alkalmi cipővel gazdagította ruhatárát. A nézelődők között pedig ott volt Tóth Vera, Ada  és Köllő Babett is, akik végighallgatták Lakatos Márk divattanácsait és a márkáról alkotott véleményét, és később térnek vissza, hogy válasszanak maguknak egy-egy trendi darabot.


A cipőket és a prémium szegmensbe tartozó, bőrből készült kiegészítőket kínáló Kazar márka a globális trendeknek megfelelően tervezett kínálatát eddig két budapesti üzletben lehetett megismerni. Mostantól pedig már az Aréna Plázában is várják a magas minőség szerelmeseit.

A Kazar a természet vagy a művészet által ihletett kifejező mintákat részesíti előnyben. Az egzotikus kígyóbőr motívum, a nyomtatott tukán és lepkeminta, a színes hímzett papagájok, vagy a pop art stílusú nyomtatványok - csak néhány a márka stíluselemei közül.

Ugyanakkor nem feledkeztek meg a klasszikus stílus kedvelőiről sem. A kollekció a visszafogottabb színek és a hagyományos fazon kedvelői számára is számos terméket tartogat. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?