SIKK

Ragassz melltartót, és teljesen szabad leszel!

Jól látod! Nem csalás, nem ámítás, a világ legegyszerûbb észrevétlen melltartója, amit látsz!
címkék:

Mivel az idei nyáron is bőven sláger minden, ami pánt nélküli, vagy nyitott hátú, nem igen lehet megúszni, hogy megtaláljuk az igazit.

Te is felpróbáltad már a piac összes trükkös melltartóját, de valahogy egyik sem volt az igazi ? Nos, akkor ezt a módszert muszáj lesz kipróbálnod! Ezzel a trükkel ugyanis a melled természetes formája száz százalékig megmarad, és máshol sem lesznek kínos bevágások, pántok, szóval teljesen a saját vonalaidra tudod szabni, C-kosár felett is!

Néhány csík, erős ragasztószalagból olyan dekoltázst varázsolhatsz magadnak, amire mindig is vágytál!

Első lépésként, természetesen tisztítsd meg a bőröd. Ne legyen rajta krém, púder vagy bármi, ami a ragasztócsík tapadását akadályozná.

  1. az első szalagot kissé előrehajolva, a mell hónalj felőli oldaláról ragaszd fel, végigsimítva a mell alsó részén, kicsit összetolva őket, egészen ki a másik mell végéig.

  2. a második csíkot felegyenesedve, a melled közepén ragaszd végig, kicsit megint összetolva őket, és figyelj, hogy fedje a mellbimbód is, és hogy feltétlen legyen fedés az előző szalaggal

  3. a harmadik szalaggal gyakorlatilag az előzőket erősíted meg, és ha kell, még itt is alakíthatsz rajtuk kicsit

Természetesen néhány ragasztáspróba után te is rá fogsz jönni a saját sávjaidra, illetve némi gyakorlással majd a ruha kivágásához fogod tudni alakítani őket. És ha vége az estének? Menj haza, rúgd le a cipőidet és tépd le a ragtapaszt fájdalommentesen.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?