SIKK

Óriási siker New Yorkban: Nanushka kollekciója meghódította a világot

Sándor Szandra Nanushka elnevezésû márkája második alkalommal mutathatta meg magát a New York Fashion Weeken. A bemutató minden képzeletet felülmúló sikert aratott.
  • Szerző: A.Z.

"Óriási megtiszteltetés, hogy újra részt vehettünk New Yorkban a divathéten. Magam sem hittem el, több, mint ötszázan jelentkeztek be a bemutatóra, de sajnos meg kellett húznunk egy határt a vendégek számát tekintve. A kollekció és a prezentáció kiváló visszajelzéseket kapott mind a buyerek, mind a sajtó részéről. Nagyon erős kollekciónak tartották és pár órával a kollekció bemutatása után rengeteg megkeresést kaptunk fotózásokra" – mesélte büszkén a kollekció tervezője, Sándor Szandra a Borsnak.

Nanushka 2019-es Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekciója távoli kultúrák szakrális világából merít inspirációt. A darabokban megjelennek az ókori Egyiptom szimbólumrendszeréből is ismert jelképek, amelyeket a tervező bátran kombinál a görög mitológia és a Nyugat hatásaival: a mélyen gyökerező hagyományok és az évszázadok alatt kialakult szokások összhangját teremti meg.

És ezeket olvastad már?