SIKK

Öltözz így, és 5 kilót is letagadhatsz!

A ruha keretbe foglalja a tested, a színek és formák meghatározzák, hogy milyen karcsúnak tûnsz. Mutatunk néhány egyszerû divattippet, és elfelejtheted a fogyókúrát.
címkék:

Lágyítsd a vonalaidat, és faragj le egy keveset a feleslegből egyszerűen. A megoldás ott hever a szekrényedben, csak tudnod kell, hogyan használd. Segítünk összeválogatni azokat a szetteket, melyekkel kihozhatod magadból a maximumot.

1. Trapéznadrág

Farmert válassz, mert az anyagának köszönhetően jól összetart. A bokád felé szélesedő forma pedig megnyújtja a lábaidat, hosszú combokat varázsol. Fontos, hogy magassarkúval viseld, mert így szép lesz a vádlid, és szexin domborodik majd a popsid is.

2. Hátul hosszított pulóver

A legjobb, hogy lehetsz benne sportos és elegáns is, attól függően, milyen szettet bolondítasz meg vele. Azok a pulcsik, melyeknek nem egyforma a hossza elől és hátul, tökéletesen slankítanak.

3. Feszülős cikkcakkruha

Nem kell elfelejtened a feszülős ruhákat akkor sem, ha van rajtad egy kis súlyfelesleg. A lényeg, hogy sok keresztpánt legyen a szabásában, és egyszínűt válassz.

Ha nem szeretnéd megmutatni a teljes alakod, vegyél rá egy kis kardigánt.

4. Hangsúlyozd a derekad!

Mindegy, hogy hány kiló vagy. Minden nőnek a legvékonyabb része a dereka, ezért ezt kell hangsúlyozni. Egy egyszerű ruhához is vegyél övet. Plusz optikai csalás, ha az alja nem egyenes szabású.

5. Fekete nadrág

A fekete az örök Jolly Joker. Egy ilyen nadrágban mindig karcsúbbnak tűnhetsz, mint amilyen valójában vagy. Ha ellensúlyozni szeretnéd a sötét színt, válassz hozzá fehér felsőt vagy színes cipőt.

 

 

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?