SIKK

Nincs megállás, ez a holmi továbbra is a női csábítás legfőbb fegyvere

A kis fekete ruha örök darab, mely 2016 nyarán is tökéletes választás. Szenvedélyes, szexi, egyszerre lehetsz benne határozott és sejtelmesen izgató. Vedd elő újra és újra, életed legfontosabb pillanataihoz nincs jobb választás!

Egy kis fekete ruha minden nőnek kell! Legyen az romantikus, divatos, hétköznapi vagy merészebb szabású, nem hiányozhat a te szekrényedből sem! Idén nyáron pláne tarolhatsz a kis szexi feketével, szinte minden alkalomra illik!

1. Legyél igazán dögös! Csipke és feltűnő ékszer: vadító párosítás!

2. Randevúra el sem tudnánk képzelni jobb választást,  mint ez az ejtett vállú, huncut kis ruci. Finoman szexi, nem kell hozzá nyaklánc se! Ebben a holmiban te vagy az ékszer. Tündökölj!

3. Na persze, ha a ruhád teljesen egyszerű, csak fel kell dobnod valahogy az öltözékedet. Ne alkudj meg holmi kisebb darabbal, rakd fel nyugodtan a legütősebb ékszeredet! Lélegzetelállító lesz a hatás!

 

4. Ne habozz használni a nők legfőbb fegyverét: a dekoltázs igenis lehet jelentékeny, és szoknyádon a slicc bátran futhat majdnem a bugyivonalig. Megvadítod vele a férfiakat, de nem baj!

5. A legegyszerűbb szabás sokszor a leglátványosabb. Pláne, ha ruhád alján fehér szín váltja a feketét és van benne egy mesteri hullámvonal. Messziről nézve egészen félreérthető ez az ártatlan ív, mely oly sok mindent bíz a férfiember képzeletére...

6. Ez az áttört mintás gyönyörűség Igazi nyerő darab! Lezser, de mégis elegáns.Szinte bármilyen alkalomra viselheted.

 

7. Nemcsak tökéletes alkatúaknak áll jól  ez a harangszabású, rendkívül kényelmes és sokat sejtető kis ruha. Te bevállalnád?

8. Ha úgy érzed, minden lehetőséget eljátszottál már, kombináld egy nadrággal!

9. Ki mondta, hogy unalmas egy kis fekete ruha? Akkor is választhatod, ha a merészebb vonalakat kedveled. Úgy hozod be a szexi-faktort öltözékedbe, hogy közben szuper elegáns maradsz.

 

 

 

10. Légy igazán bevállalós! Hódíts ebben az izgalmas, szellős kreációban!

11. Játssza  férfi érzékeivel! Megteheted!

12. Ne spórolj a dekoltázzsal!

13. És ha semmit nem bíznál a véletlenre, íme, a tökéletes kis fekete ruci. Bombázók előnyben!

14. Nincs az a férfi, akinek ne remegne meg a lába ettől a szettől!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?