SIKK

Ne szégyelld a tükörképed: így néznek ki a dögös sztárok smink nélkül...!

A kifutó, a címlapok és a vörös szőnyeg világában minden gyönyörû. De ne aggódj, senki sem tökéletes!
  • Szerző: Ripost

Előfordult már veled, hogy aggódva nézted magad a tükörben? Szemügyre vetted a táskákat a szemed alatt, a ráncokat, a sápadtságod, és nem tetszett, amit láttál? Nyugodj meg, és ne ostorozd magad: ez bizony mindenkivel megesik! Igen, még azokkal a sztárokkal is, akiket olyan makulátlannak látunk a magazinokban vagy a filmvásznon.

1. Olivia Wilde

Nyúzott, kialvatlan arc, karikás szemek és fakó bőr. Ettől még csúnya lenne a híresség? Egyáltalán nem. Egyszerűen csak ember, mint mindannyian.

2. Adele

Ilyen az, amikor lekerülnek a műszempillák, eltűnik a pirosító, és nem marad más, mint a valóság. Talán elsőre megdöbbentő a különbség, de szerintünk így is bájos, sőt még fiatalosabb is.

3. Miley Cyrus

Kétségtelen, hogy a smink izgalmas és profi a baloldali fotón. De sokkal természetesebb és kellemesebb a látvány a smink nélküli képen. Igaz, így nem rejtőzhetnek el a bőrhibák és a fáradt tekintet.

4. Gwyneth Paltrow

Az egyik fotón egy átlagos, fiatal nő a szomszédból. A másikon egy hűvös díva. Vajon melyikkel innál szívesebben egy kávét?

5. Selena Gomez

A gyönyörű énekesnő ékes példája annak, hogy néha mennyire fölösleges és mennyire öregít a festék. Na meg annak is, hogy bizony a fekete felső is át tud látszani, ha nincs az emberen melltartó...

6. Heidi Klum

Ha elmennél a modell mellett úgy, hogy éppen nem visel sminket, akkor talán nem fordulnál utána az utcán, de biztosan megállapítanád, hogy igazán csinos. És akkor bizony kit érdekel néhány szarkaláb vagy karika a szemek körül?

7. Claudia Schiffer

A kifutók legendás gazellája igencsak más látvány nyújt festék nélküli arccal. És ettől még cseppet sem nevezhető csúnyának. Inkább csak emberinek és esendőnek.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?