SIKK

Mutasd a bugyid, megmondom ki vagy!

Fogadjunk, hogy nem is sejted, mi mindent árulhat el rólad a bugyid! Ez a falatnyi ruhadarab elképesztően sokat mesél! Meg fogsz döbbenni!

Egyszerű pamut alsó - ártatlan és szelíd

A természetesség híve vagy, és bármi másnál jobban szeretsz nevetni. Könnyen azonosulsz mások gondjaival. Ha barátaidnak tanácsra van szükségük,  hozzád mindig szívesen fordulnak, hiszen tudják, hogy őszintén és kedvesen válaszolsz. A szexben talán még nem gyűjtöttél be minden tapasztalatot, és egyelőre nem szívesen kezdeményezel. Később ez még változhat. 

Száras bugyi - zárkózott, de kíváncsi

Alapvetően romantikus alkat vagy, és szereted a dédelgetést. Talán sokan gondolnak naivnak, pedig csak őszintén hiszel az emberi jóságban.  Néhány rossz tapasztalat miatt kicsit talán zárkózott vagy a szexben. De minden esélyed megvan arra, hogy gátlásaidat feloldja egy belevaló partner, aki majd sokkal többet lát benned, mint amit kifelé mutatsz magadról. És amikor ez megtörténik, talán a száras bugyinak is búcsút mondasz.

Feliratos bugyika - érzelmes és kedves

Pont olyan vagy, mint a 20 évesek. Vagy pont annyi?! És rendszerint azokat a dolgokat is kedveled. Sportosan élsz, öltözöl és szereted a kényelmet. Bár még nem feltétlen döntötted el, hogy mikor leszel hajlandó felnőni, azt már tudod, hogy egy vicces felirat a bugyidon nemcsak mosolyt fakaszt.

A tapasztalat és élményszerzés időszakában vagy.  Volt már rajtad szexis bugyi is, de hétköznapokban még a praktikum nyer. Érzelmes vagy és kedves. Még soha, de soha nem mentél el úgy egy kutya mellett, hogy meg ne simogattad volna.

 

Magas derekú  - játékos és huncut

Húha, a dögös vonalat viszed, minden megnyilvánulásod erőteljes. Ha lehet választani, inkább egy jó whiskyt, vagy koktélt iszol, nem a borospohár után nyúlsz.

Biztos mindig tartasz magadnál igazi vörös rúzst. Ha ezzel kifested az ajkaidat, rögtön magabiztos leszel, és azonnal felforr a véred. Ilyenkor bújik elő igazi éned, egycsapásra hódítani akarsz, és a legravaszabb trükkökkel hívod fel magadra a figyelmet. Szeretsz játszani ilyen szituációban, és sokáig húzod kiszemelted előtt a  mézesmadzagot.

Szexi tanga - csábítás nagymestere

Nem kérdés, a szex és a csábítás nagymestere vagy! Pontosan tudod mitől döglik a légy, és, hogy mitől ébred a férfivágy. Az élet minden területén ambiciózus vagy. Ha kitűzted a célt, teljesen mindegy, hogy a munkában vagy a magánéletben, semmi nem akadályozhat meg benne, hogy elérd.

Szerencsére nem csak törtetető, de az érzelmeivel is gyakorlottan bánó nő vagy. Bátran osztod a szereteted a családod és a barátaid felé is. Egyenes, bátor és szexis vagy. A nők vagy félnek tőled, vagy utánoznak. A barátaid számára pedig te vagy a következetesség mintaképe.

Csipke álom - elegáns domina

Bármihez kezdesz is, megpróbálsz egy kis eleganciát csempészni bele. És bár az első számú nőikon számodra Sophia Loren, sosem követnél senkit rajongva.

Nincs ez máshogy a szexben sem. Bátran kezdeményezel, és ritkán ér elutasítás. Jól tudod, hogyan legyél iszonyú dögös, és visszafogottan nőies. Hiszel a praktikum és a stílus egyensúlyában. De a hűvös elegancia csak a hálószobáig érvényes rád. És bár sosem csinálnád egy autó hátsó ülésén, a motorháztető már nem feltétlen tabu számodra.

 

Nagyi bugyi - távolságtartó

 

Kényelem mindenek felett? Hát bizony, úgy tűnik, téged nehéz a komfortzónádból kibillenteni. Konokul tartod magad minden hagyományhoz. Ez persze nem feltétlen rossz szokás, hiszen ha megtaláltad a párod, nagyon is odaadó, és hűséges társ vagy. Újra és újra képes vagy ugyanazt a ruhát hordani, mint ahogy a pasidat is hosszú távra választod. Neked az új egyet jelent a kényelmetlennel, de talán csak arról van szó, hogy még nem jött el az a férfi az életedben akire vakon is rábíznád magad. Na, persze egy jó süti kedvéért hajlamos vagy kirúgni a hámból, szóval a kényeztetés nagyon is benne van a pakliban.

 

És ezeket olvastad már?