Létrehozva: 2015.07.25.

Mutasd a bugyid, megmondom ki vagy!

Fogadjunk, hogy nem is sejted, mi mindent árulhat el rólad a bugyid! Ez a falatnyi ruhadarab elképesztõen sokat mesél! Meg fogsz döbbenni!

Szerző Hegyi Emma

Egyszerű pamut alsó - ártatlan és szelíd

A természetesség híve vagy, és bármi másnál jobban szeretsz nevetni. Könnyen azonosulsz mások gondjaival. Ha barátaidnak tanácsra van szükségük,  hozzád mindig szívesen fordulnak, hiszen tudják, hogy őszintén és kedvesen válaszolsz. A szexben talán még nem gyűjtöttél be minden tapasztalatot, és egyelőre nem szívesen kezdeményezel. Később ez még változhat. 

Száras bugyi - zárkózott, de kíváncsi

Alapvetően romantikus alkat vagy, és szereted a dédelgetést. Talán sokan gondolnak naivnak, pedig csak őszintén hiszel az emberi jóságban.  Néhány rossz tapasztalat miatt kicsit talán zárkózott vagy a szexben. De minden esélyed megvan arra, hogy gátlásaidat feloldja egy belevaló partner, aki majd sokkal többet lát benned, mint amit kifelé mutatsz magadról. És amikor ez megtörténik, talán a száras bugyinak is búcsút mondasz.

Feliratos bugyika - érzelmes és kedves

Pont olyan vagy, mint a 20 évesek. Vagy pont annyi?! És rendszerint azokat a dolgokat is kedveled. Sportosan élsz, öltözöl és szereted a kényelmet. Bár még nem feltétlen döntötted el, hogy mikor leszel hajlandó felnőni, azt már tudod, hogy egy vicces felirat a bugyidon nemcsak mosolyt fakaszt.

A tapasztalat és élményszerzés időszakában vagy.  Volt már rajtad szexis bugyi is, de hétköznapokban még a praktikum nyer. Érzelmes vagy és kedves. Még soha, de soha nem mentél el úgy egy kutya mellett, hogy meg ne simogattad volna.

 

Magas derekú  - játékos és huncut

Húha, a dögös vonalat viszed, minden megnyilvánulásod erőteljes. Ha lehet választani, inkább egy jó whiskyt, vagy koktélt iszol, nem a borospohár után nyúlsz.

Biztos mindig tartasz magadnál igazi vörös rúzst. Ha ezzel kifested az ajkaidat, rögtön magabiztos leszel, és azonnal felforr a véred. Ilyenkor bújik elő igazi éned, egycsapásra hódítani akarsz, és a legravaszabb trükkökkel hívod fel magadra a figyelmet. Szeretsz játszani ilyen szituációban, és sokáig húzod kiszemelted előtt a  mézesmadzagot.

Szexi tanga - csábítás nagymestere

Nem kérdés, a szex és a csábítás nagymestere vagy! Pontosan tudod mitől döglik a légy, és, hogy mitől ébred a férfivágy. Az élet minden területén ambiciózus vagy. Ha kitűzted a célt, teljesen mindegy, hogy a munkában vagy a magánéletben, semmi nem akadályozhat meg benne, hogy elérd.

Szerencsére nem csak törtetető, de az érzelmeivel is gyakorlottan bánó nő vagy. Bátran osztod a szereteted a családod és a barátaid felé is. Egyenes, bátor és szexis vagy. A nők vagy félnek tőled, vagy utánoznak. A barátaid számára pedig te vagy a következetesség mintaképe.

Csipke álom - elegáns domina

Bármihez kezdesz is, megpróbálsz egy kis eleganciát csempészni bele. És bár az első számú nőikon számodra Sophia Loren, sosem követnél senkit rajongva.

Nincs ez máshogy a szexben sem. Bátran kezdeményezel, és ritkán ér elutasítás. Jól tudod, hogyan legyél iszonyú dögös, és visszafogottan nőies. Hiszel a praktikum és a stílus egyensúlyában. De a hűvös elegancia csak a hálószobáig érvényes rád. És bár sosem csinálnád egy autó hátsó ülésén, a motorháztető már nem feltétlen tabu számodra.

 

Nagyi bugyi - távolságtartó

 

Kényelem mindenek felett? Hát bizony, úgy tűnik, téged nehéz a komfortzónádból kibillenteni. Konokul tartod magad minden hagyományhoz. Ez persze nem feltétlen rossz szokás, hiszen ha megtaláltad a párod, nagyon is odaadó, és hűséges társ vagy. Újra és újra képes vagy ugyanazt a ruhát hordani, mint ahogy a pasidat is hosszú távra választod. Neked az új egyet jelent a kényelmetlennel, de talán csak arról van szó, hogy még nem jött el az a férfi az életedben akire vakon is rábíznád magad. Na, persze egy jó süti kedvéért hajlamos vagy kirúgni a hámból, szóval a kényeztetés nagyon is benne van a pakliban.

 

Szerző Hegyi Emma

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Karácsony Gergelyt nem érdeklik a budapesti utasok

life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Tíz férfival csókolózott Anne Hathaway

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók