SIKK

Mit keres a parfüm a köldöködben? Idén nyáron ide fújd!

Hiába spriccelsz a csuklódra és a kulcscsontodra parfümöt, ebben a melegben semmit nem ér! Ha mégis az illatoddal szeretnél hódítani, most figyelj! Mutatjuk azokat a testrészeket, ahová érdemes fújnod.

Gondoltad volna, hogy a csuklón és a kulcscsonton kívül számos olyan pont található  a testeden, ahová érdemes parfümöt fújnod? Nem arról van szó, hogy bármit rosszul csinálsz, nyáron mégis jobb, ha máshol is illatozol a csuklódon kívül.

1. Haj

Akár hiszed, akár nem,  a hajad sokkal jobban megtartja az illatot, mint a bőröd. Viszont vigyázz, mert az alkohol kiszáríthatja. Tipp:

Ahelyett, hogy közvetlenül a hajszálakra fújnád a parfümöt, spriccelj a hajkefédre egy kicsit és így fésülködj reggelente.

 

2. Fül mögött

Ez a rész pontosan ugyanolyan, mint a csuklód. Az erek nagyon közel futnak a bőröd alatt, így itt több hő szabadul fel, mint egyéb tesrészeiden, ezért jobban illatozol majd. Ez helyettesítheti a nyakpermetet, ami különösen hasznos, ha nyakláncot hordasz, mert nem mattítja be az ékszert.

3. Derék

Talán furcsának tűnhet, de a derekad tökéletes hely a parfüm számára. Ha innen párolog az illat, erőssége nem lesz túl tolakodó, és biztos, hogy mintenkit elbűvölsz vele.

4. Könyökhajlat

Szintén sokkal hasznosabb ide fújni a parfümöt, mint a csuklódra. Míg ugyanis ott hamar elnyomja az illatot az órád vagy a karkötőd, addig

a könyökhajlatban semmi nem tompítja azt, így egész nap ugyanolyan erősségű lesz.

5. A térd mögött

Érdemes az alsó végtagokat is megajándékozni egy kis illattal. A lábon a legalkalmasabb erre a térdhajlat. Ha a pulzusod megemelkedik, itt ugyanúgy hő termelődik, mint a könyökhajlatban. Arról nem beszélve, hogy milyen kellemes meglepetés érheti az ide tévedő férfit!

6. Köldök

Egy apró kis trükk, amit érdemes ellopnod a sztároktól. Liv Tyler minden nap tesz egy apró csepp parfümöt az ujjára és ken a köldökére is egy leheletnyit.

Forrás: www.goodhousekeeping.com

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?