SIKK

Minden biztosítékot kivert a legújabb farmernadrág

A Levi's legújabb, popsivillantós farmernadrágjának a fogadtatása nem éppen úgy alakult, ahogy azt a ruhagyártó óriáscég elképzelte.
címkék:

A híres amerikai farmergyártó, a Levi's összeállt a Vetements nevű francia luxuscéggel, és piacra dobták az úgynevezett "fenékablakos" farmernadrágot.

A gatya abban különbözik hagyományos társaitól, hogy több rajta a cipzár, mint a zseb. A lábszárak mindkét oldalán, a fenékrészen végig és a megszokott elülső oldalon is helyet kapott egy-egy cipzár. Ennek a pontos okát egyelőre nem tudni, hiszen a vásárlók azt mondják, a ruhán található sok fémcsík bőrirritációt okoz, főleg lábszártájékon. Ráadásul a döntő többség szerint egyáltalán nem ízléses, és lényegében semmi értelme sincs a sok fölösleges cipzárnak.

A bizarr darabnak talán az egyetlen előnye, hogy pillanatok alatt megszabadulhat tőle az ember. A magamutogató celebek pedig eszméletlen szexi popsicentrikus pózokban villoghatnak...

Persze a különleges farmernak az ára is elég rendkívüli. Egy darabért egészen konkrétan 1870 amerikai dollárt kérnek, azaz kicsivel több mint félmillió forintot. Tehát előreláthatóan nem válik népdivattá a fenékvillantós gatya. Szerencsére...

címkék:
És ezeket olvastad már?