SIKK

Miért kell meleg zokni és hajszárító, ha új cipőt veszel?

Eleged van abból, hogy mindig feltöri a lábadat a cipő? Akkor most jól figyelj! Megmutatjuk, hogyan teheted kényelmessé. Trükkjeink egyszerûek, gyorsak, ám rendkívül hatásosak.
címkék:

A babahintőportól elnémul a nyikorgós cipő. A nyikorgást az okozza, hogy a cipő egyes részei egymáshoz dörzsölődnek. Emeld fel a belső talpat, szórj alá babahintőport, és máris megszűnik a hang.

Kerüld el a vízhólyagokat! A színtelen, zselés dezodor megszünteti a súrlódást a cipő és a lábad között.

Tüntesd el a szagokat! Ha beleizzadt a lábad a cipőbe, tegyél beje éjszakára egy-egy száraz teafiltert. Reggelre nyoma sem lesz a kellemetlen szagoknak.

Védd a sarkad zselés sarokfogóval! Ha zselés betétet ragasztasz a cipőd sarokrészébe, megelőzheted, hogy feltörje a lábad, vagy kicsúszkáljon a sarkad a cipőből.

Törd be fájdalommentesen! Húzz vastag pamutzoknit, vedd fel az új cipőd, majd melegítsd át hajszárítóval. Így biztos lehetsz benne, hogy az első „éles” bevetésen sem fog törni.

Ha így fűzöd be a tornacipődet, extra kényelem lesz a jutalmad.

Cipőt csak délután vagy este próbálj. Ilyenkor kicsit megdagad a lábad az egész napi járkálástól, így amit ilyenkor próbálsz fel, az reggel is biztosan kényelmes lesz.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?