SIKK

Megújult a francia manikűr: teljesen bezsongtak tőle a nők

Még mindig hódít a francia manikûr, dobd fel valami egyedi mintával! Csak választanod kell a különlegesebbnél különlegesebb ötletekből, hogy senki másnak ne legyen hasonló körme.

Ismét visszatér a francia manikűr. Teljesen megújult, és különleges színek kerületek be az eddig csak egyszerűségéről ismert technikába. Most választhatsz magadnak bátran színeket, és bármikor rácsempészhetsz egy-egy mintát is a körmeidre.

Dobd fel a nyaradat ezekkel a körmökkel!

1. A klasszikus francia manikűr teljesen új arculatot kap a gyűrűsujjra festett egyedi mintával vagy matricával.

2. Igazi alkalmi viselet lesz a manikűr, ha az elkészült körmeidet csillogó fedőlakkal véglegesíted a francia manikűr elveit követve.

3. Bátran használd a fantáziád és a lábadon is próbálj ki valami újat. Az eddig megszokott egyszerű alapot pöttyözd be, és máris vidám, nyári körmeid lesznek.

4. A vad színek kombinációja igazi démonná varázsol. Az esti bulihoz kihagyhatatlan ez a manikűr. A metálos körömvégek hihetetlen jól mutatnak a vörössel együtt.

5. Gyönyörű és visszafogott, ez jellemzi ezt az egyszerű, bármikor viselhető francia manikűrt. Nem nélkülözi a hagyományos technikát, de a strasszok és minták teszik egyedivé.

6. A vadságuk teszik különlegessé ezeket a körmöket. A matt és a fényes, a sötét és a világos színek kombinációját remekül megtöri a strassz fénye.

7. Minden a hagyományos elvekre épül, de a fedőlakkok nem engedik látszani a körmöd alapszínét. Ehhez párosulnak még a vonalak és a minták egyéni ötletei.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?