SIKK

Meglepő valóság: így néznek ki a sztárok smink nélkül

Õk is emberek. Nem, nem tökéletesek! Meg is mutatjuk, milyen az arcuk, amikor épp nincs szétretusálva.
  • Szerző: Ripost

Igen, mindannyian tudjuk, hogy milyen érzés a tükörbe nézni, amikor reggel fáradtan és gyűrötten meglátjuk magunkat. Tudjuk azt is, milyen elszomorító tud lenni, amikor sorra néznek vissza ránk a címlapokról a tökéletes bőrű és kifogástalan arcú modellek! – Mindannyian tudjuk, igen, beleértve azokat is, akiket irigyelni szoktunk. Mert ha valakik, akkor ők aztán pontosan tudják, hogy amit a tükörben látnak, az néha még köszönőviszonyban sincs a magazinokról mosolygó arcukkal.

1. Milla Jovovich

Legendásan szép nő, és cseppet sem számít, hogy már régen elmúlt húszéves. Hogy a valóságban kisebb a szeme és karikásabb, mint a nagy eseményeken? Kit érdekel! Nézd meg, hogy így is igazán szép - csak éppen emberi.

2. Ariana Grande

Az egyik legnépszerűbb és nagyon is tehetséges popsztár úgy néz ki a vörös szőnyegen, akár egy életre kelt porcelánbaba. Na és a valóság? Akárcsak bármelyik csinos tini. És ez így van jól.

3. Jennifer Aniston

Nem fél megmutatni magát akkor sem, ha éppen nem visel sminket. Jól teszi, mert egyáltalán nem számít, van-e rajta festék vagy sem.

Tovább is van! LAPOZZ!


4. Kati Holmes

Már jócskán túl van a Tom Cruise-zal való szakításán, és újra ragyog. Igen, a smink nélküli arca kissé fakóbb, kissé fáradtabb, mint ahogyan megszoktuk – na, de ezen nincs semmi meglepő.

5. Kim Kardashian

Nehogy azt hidd, hogy mindig annyira nagyszerűen néz ki, mint ahogyan a fotókon pompázik. A hétköznapokon ő is "csak" egy csinos nő, akinek megvannak a maga szépséghibái, például csapzottabb a haja, vagy fáradtabb a tekintete.

6. Gisele Bündchen

Õ aztán igazán tudja, mennyit kell dolgozni a címlapokon megjelenő képekért! Számtalan magazinban láthattuk már a topmodellt, aki kétségtelenül gyönyörű. És attól, hogy a valóságban nincs nagyszerűen megvilágítva, nincs profin kisminkelve, főleg nem retusálva, még igenis szép. Csak kicsit másképp.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?