SIKK

Maximális kényelem a ciciknek: Ezt az újítást imádják a nők

Egyre több használati tárgyunk képes már adatot rögzíteni, feldolgozni és továbbítani. Most a melltartó is beállt az okoseszközök sorába.
címkék:

Az OMsignal nevű aprócska kanadai vállalt termékét úgy tervezték a mérnökök, hogy elsősorban praktikus szempontokat vettek figyelembe, így az okosmelltartó hasznosabb lett, mint egy okosóra és kényelmesebb mint egy hagyományos cicifix - igaz, sokkal kevésbé szexi.

A melltartóba épített szenzorok folyamatosan mérik viselőjének biometrikus adatait, melyeket az okostelefonra küld, ami aztán a kapott jeleket feldolgozza és értelmezhető hasznos információkká alakítja át. Az alkalmazás folyamatos visszajelzést ad a sportoló állapotáról és tanácsokkal látja el. Pulzusszámot mér, kalóriát számol és például futáskor a megtett távolságot is nyomon követi.

Nemcsak a mozgás közbeni adatokkal számol, az edzés előtti és után is megvizsgálja és összehasonlítja a sportoló állapotát, amiből leszűri a program, hogy mit kell legközelebb másként csinálni. Ennek segítségével összeállít egy pihenés és mozgás ideális kombinációjából álló, egyedi edzésprogramot. A melltartó természetesen kényelmes, elasztikus poliészter anyagból készült, a pántok pedig még véletlenül sem szorítanak és sem csúsznak le vagy félre olyankor, amikor nem kellene.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?