SIKK

Margarétás köröm a divat. Próbáld ki velünk te is!

Imádod, hogy végre tombol a tavasz és mindenhonnan virágok mosolyognak vissza rád? Készíts üde, margarétás manikûrt. Lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan!

Fogj egy ecsetet és gyerünk!

Ha úgy érzed, nem vagy elég ügyes az ilyen spéci manikűrökhöz, akkor ezt most gyorsan felejtsd el, hiszen a margarétás köröm elkészítése pofon egyszerű. Nincs más dolgod, mint először sötétzöldre lakkozni a körmeidet. Ez a szín ugyanis most az egyik legmenőbb a világ kifutóin. Két réteget használj, hogy egyenletes legyen a felület.

Amikor megszáradt, jöhet a világoszöld lakk. Ennek már nem kell egyenletesen fednie: az a jó, ha néhol kilátszik alóla a sötétzöld. Ha ez is megszáradt, jöhetnek a margaréták. Vékony ecsettel vagy körömdíszítő tollal, fehér lakkal húzott vonalakból építsd fel a virágokat, majd pöttyözd ki a virágos rétet is.

Végül, száradás után pöttyints sárga lakkot a virágok közepére, és ha minden megszáradt, fedd be egy réteg átlátszó, fényes fedőlakkal a művedet.

A kevesebb néha több

Ha soknak érzed, hogy minden körmöd virágos legyen, elég, ha csak az egyikre készíted el a mintát, a többit pedig egyszínűre fested. A részleteket lesd el a fenti videóból.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?