Létrehozva: 2020.06.10.

Kihagyhatatlan alapdarabok, amik nem hiányozhatnak a nyári ruhatáradból

Az elmúlt hónapok nehézségeit lassan magunk mögött tudhatjuk, és az időközben beköszönő felmelegedés is kedvez a társasági élet fellendülésének, így itt az ideje felfrissíteni ruhatáradat és lecserélni a mackófelsőt igényesebb darabokra. Arról nem is beszélve, hogy van mit bepótolni ezen a nyáron, hiszen számos családi és baráti eseményt kellett a négy fal között, szűk körben ünnepelni, így biztosan lesz alkalmad arra, hogy a most beszerzett darabokat méltó módon felavasd.

Szerző RIPOST

A Vatera összegyűjtötte, mik a női ruházat azon alapdarabjai, amelyek az idei nyáron nem hiányozhatnak a ruhatáradból, és amiket jól megválogatott kiegészítőkkel szinte bármely alkalomra jolly jokerként viselhetsz.

  • Farmer

    A farmer sosem fog kimenni a divatból, maximum fazonjában igazodik az épp aktuális trendekhez. Töretlen sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy számos divatház 2020-as nyári kollekciójában is megjelenik. Az idei évben elég széles skálán válogathatunk, a bővebb szárú daraboktól az egészen szűk típusúakig. Színét tekintve kicsit korlátozottabbak a lehetőségek, a kék különböző árnyalatai lettek a 2020-as év kifutóinak sztárjai.

  • Könnyed nyári ruha

    Ha nem egy matrózcsíkos ruhára esik a választásod, de szereted a kontrasztos megoldásokat, akkor mindenképp szerezz be egy pöttyös darabot. Azon kívül, hogy optikailag befolyásolhatod vele a megjelenésed, rendkívül trendi lehetsz egy ilyen ruhában az idén. Azonban akkor sem kell elkeseredned, ha az ízlésed inkább a romantikusabb minták irányába hajlik. Számos virágmintás darab közül is válogathatsz a piactéren, a minitől a maxi hosszakig.

    Ha a Vatera kínálatából szerzed be ezeket a darabokat, jó ha tudod, hogy minőségi kifogás esetén is pénzvisszafizetést kérhetsz, így biztosan nem ér csalódás.

  • Blézer

    Ahogy visszatér minden a régi kerékvágásba, nem kerülhetjük ki a munkahelyi dress code alapdarabját, a blézert sem. Ezzel a ruhadarabbal akkor is elegánsabbá teheted megjelenésed, ha egyébként nem tudsz kellő időt fordítani rá. Sokoldalúságát mutatja, hogy mára az utcai trendekbe is beszivárgott, vagány, de stílusos kombinációt eredményez egy szűk szárú farmernadrággal és egy klasszikus magassarkúval viselve. Ráadásul az aktuális trendek nagyon változatos lehetőséget kínálnak, a pasztelltől a neonszínekig, a klasszikus vonalaktól a lezserig minden megtalálható, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

  • Bermuda

    Az idei év extrémebbnek tűnő divatos darabjával könnyedén alkalmazkodhatsz bármilyen szituációhoz, legyen az munka, nyaralás, baráti összejövetel vagy kulturális esemény. Kombinálhatod egy csinos blézerrel, lezser inggel vagy akár pólóval is. A különböző kiegészítőkkel néhány pillanat alatt sportosból szexivé varázsolhatod magad.

  • Blúz

    A ruhatáradból nem maradhat ki a nyár kulcsdarabja sem. Egy jól megválasztott blúz az előző darabok bármelyikének tökéletes kiegészítője lehet. A kínálat itt is nagyon széles palettán mozog. Ha különlegesebbre vágynál, válaszd a puffos ujjú blúzt, ezzel az unalmasabb hétköznapi öltözéket feldobhatod és sikkesebbé teheted a megjelenésed. Ha azonban romantikusabb hangulatban vagy, a fodros, csipkés darabok közül válogass. Szerencsére találhatsz a nagyon forró nyári napokra lenge fazonú szuper divatos darabokat és olyanokat is, amik a hidegebb napokon nyújtanak kényelmes viseletet.

    Tipp: Nézz körül az online piactereken is, ahol jó minőségű használt női ruhákat találsz kedvező áron, így a ruhatárad pénztárcabarát módon felfrissítheted. A Vaterán azt is láthatod, milyen értékelést kapott a kiszemelt ruhadarab eladója, így az értékelések alapján biztosan tudhatod, hogy elégedett leszel a vásárlásoddal.

     

    Szerző RIPOST

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Ukrajna véletlenül bejelentette: közük lehetett a moszkvai terrortámadáshoz

    origo.hu

    Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

    borsonline.hu

    Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

    ripost.hu

    Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

    mandiner.hu

    Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

    origo.hu

    Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

    mindmegette.hu

    Óraátállítás: Ha azt hiszed, csak a faliórát kell átállítani, van egy rossz hírünk

    ripost.hu

    Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

    vg.hu

    Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

    ripost.hu

    A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

    ripost.hu

    Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    SIKK

    Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

    SIKK

    Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

    SIKK

    Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók

    SIKK

    Azt hitted, aranyból csak ékszer készül? Íme 10 kozmetikum arannyal

    SIKK

    Lelepleztük a stylistok vörös szőnyeges titkait: nincs többé divatbaki, ha te is betartod őket

    SIKK

    Justin Bieber Nanushka kabátban feszített a Super Bowlon

    SIKK

    Moss hajat fordítva, eszméletlen lesz a hatás

    SIKK

    4 durva öltözködési hiba, ami pokolian öregít