SIKK

Katalin két lépéssel Meghan előtt jár, megint ő diktál

Miközben az egész világ Meghan Markle-ra figyel, Katalin hercegné megmutatja, mi a legújabb trend. Idén neki köszönhetően újra divatba jön a rózsaszín...
  • Szerző:

Katalin hercegné és Meghan Makle viszonyát még a legnagyobb jóindulattal is feszültnek lehet jellemezni, de a nagyközönségnek erre szoktak erősebb szavai is lenni. Nem vitás, hogy a két hercegné nem lett jó barátné; és ez aligha fog változni Meghan és Harry nagy botrányt kavart Oprah-interjúja után. A beszélgetést a királyi család igazi angol eleganciával és hűvösséggel kezelte; amit mi sem mutat jobban, mint hogy visszavágás és vádaskodás helyett Kate Middleton Cambridge-i hercegné teszi ugyanúgy a dolgát, mint eddig. Nincs ez másképp a divat terén sem: rózsaszín ruhaösszeállításaival máris megalapozta a 2021-es színtrendet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Amióta Meghan Markle a királyi családba került, egyérteműen ő diktálta a divatot, és sokkal többet is szerepelt a sajtóban, mint Katalin hercegné. Ám Cambridge hercegnéjét sem kell félteni: hűvös eleganciája és pazar összeállításai ösztönzően hatnak a divat világára. Mióta Harry és Meghan interjúja megjelent, a hercegné először mutatkozott a nagyközönség előtt; és sokan találgatni kezdtek, vajon miért rózsaszínben lépett a nyilvánosság elé.

Fotó: AFP

Ugyanis nem ez lenne az első eset, hogy a királyi család nőtagjai a ruhájuk színével küldenek üzenetet. Miután Meghan és Harry szakítottak a királyi családdal, Katalin hercegné és a királynő ugyanolyan barna színű ruhát öltöttek, mint amilyenben a bejelentéskor Meghan pompázott. Divatszakértők szerint ezzel fejezték ki a szolidaritásukat; így könnyen lehet, hogy a mostani rózsaszín ruhának is komoly üzenete van. Bár az is tény, hogy bármi is az üzenet, a nők máris imádják a trendet:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

emily vartanian (@emilyvartanian) által megosztott bejegyzés

Hiszen a rózsaszín üde, tavaszi megjelenést kölcsönöz egy nőnek, és vidámságot fejez ki.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Forever By Rashmi!! jaipur (@foreverbyrashmi) által megosztott bejegyzés

Azonban sokak szerint szinte kizárt, hogy Kate mindössze a vidám, tavaszi hatás miatt öltött volna rózsaszínt magára. A királyi család tagjai ugyanis soha nem bízzák a véletlenre, hogy mit vesznek fel, minden nyilvános megjelenést komoly tervezés és egyeztetés előz meg. Nem csoda, hogy beindultak a találgatások, vajon mi lehetett a hercegné üzenete a rózsaszínnel. Ez a szín a kedvességgel és a nőiességgel harmonizál, így vannak olyan vélemények, hogy azok után, hogy Meghan azt nyilatkozta Katalinról, hogy az esküvője előtt megríkatta, a hercegné azt üzeni ezzel a színnel a nagyközönségnek, hogy miközben az egész világ szeme rajta van, ő maradt higgadt és nyugodt nő. Mások szerint ezzel a színnel a borzasztó vádakat és a botrányt szeretné enyhíteni: hiszen a rózsaszín vidám, és sokaknak a feléledést, a tavaszt juttatja eszébe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?