SIKK

Kánikulában életmentő lehet az ufófrizura

Szuper jó megoldás hosszú hajra, ami nemcsak praktikus, hanem jól is néz ki!

A hosszú hajúak számára külön feladja a leckét a kánikula! A vállra leomló tincsek alatt befülled a levegő, mintha csak egy külön kazán fűtené a nyakad táját. Ilyenkor mindenképpen célszerű felkötni a hajat, például copfba, de jó megoldás lehet egy hajfonat is. Megértjük, ha unalmasnak, vagy kissé régimódinak találnád ezt a két változatot... Szerencsére létezik egy villámgyorsan elkészíthető különleges frizura, amit biztosan imádni fogsz. Ide nézz! Készíts ufófrizurát!

Hidd el, nagyon egyszerű, mindössze néhány hajgumira és csatra lesz hozzá szükséged!

1. Kösd copfba a hajad legalább 5 ponton. Rendezheted például alulra a szorosan összefogott tincseket, de más koncepciót is választhatsz..

2. Fogj meg egy tincset és csavard szorosan az ujjad köré, majd amikor szinte lehetetlen tovább tekerni, igazítsd a fejedhez a csavart tincset. 

3. A tövéhez tegyél egy újabb hajgumit, óvatosan, hogy a hajadból ne húzza ki a szálakat. Majd 3-4 hajcsattal rögzítsd a csavart minikontyot.

4. Jöhet a következő tincs: copf - csavarás - hajgumi - rögzítés csattal... Így járj el az összes tincs esetében. A végeredmény egy szuper tartós, izgalmas frizura! Egész nap kényelmes!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?