SIKK

Így néz ki egy igazi nő Photoshop nélkül: műsorvezetők vetkőztek fehérneműre

Striák, narancsbőr és hegek - így néz ki egy igazi nő anélkül, hogy retusálták volna a képeit. Erre akarták felhívni a figyelmet a mûsorvezetőnők, akik vállalták, hogy fehérnemûben mutatják meg alakjukat.
  • Szerző: Ripost

Az újságok, de még a közösségi média is tele vannak olyan fotókkal, ahol a nők teste tökéletesre van retusálva. Legutóbb a celebkirálynő, Kim Kardashian bukott el 100 ezer követőt, mert Photoshop nélküli képek jelentek meg róla, amik merőben eltértek attól a képtől, amelyet magáról mutatni akart. A rajongók azért fordultak el tőle, mert becsapva érezték magukat.

A Loose Women műsor házigazdái éppen ezért (is) gondoltak egy merészet, és fehérneműre vetkőztek. Be akarják ugyanis bizonyítani mindenkinek: a hús-vér nők nem mindig tökéletesek, de ugyanolyan értékesek, mint a hibátlanra retusált társaik.

Ahogy a műsorvezetők elmondták, az ő testüket is hegek, striák és narancsbőr csúfítja. Szerintük azonban mindenkinek meg kell tanulni elfogadni magát.

A 38 éves Katie Price például öt gyermeknek adott életet, és tudja, a teste már sosem lesz olyan, mint régen. "Tele vagyok sebekkel és striákkal, de egyiket se bánom. Mindegyikhez szép emlékek kötnek, hiszen a gyermekeim miatt kaptam őket. Nem kell másoknak megfelelnem. A nap végén ugyanis csak én leszek ott magammal, és nekem kell szeretnem azt, aki vagyok" - mesélte.

Az 51 éves Coleen Nolan bevallotta, sokat bántották a súlya miatt, még a saját családja is folyton gúnyolta, hogy kövér. "Rettegtem, amikor le kellett vetkőznöm, de aztán az jutott eszembe, hogy nincs tökéletes ember. Mindannyian mások vagyunk, más alakkal, más kinézettel. Egyszerűen nem vesztegethetek el több időt gyűlölve magam azért, mert nem vagyok 38-as méret".

A 47 éves Andrea McLean hasán pedig számos műtéti heg látható. A műsorvezető császárral hozta világra gyermekét, később pedig el kellett távolítani a méhét is. "Sosem viselek bikinit, mert szégyellem a hegeket. Most először mutattam meg őket. Azt akarom, hogy az emberek tudják: az igazi nők ilyenek. Nem szerkesztettek, nem retusáltak. Megvannak a saját küzdelmeink és a saját harcaink. De hogyan mondjuk a fiatal lányoknak, hogy fogadják el magukat, ha mi sem tesszük?"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?