SIKK

Hoppácska, megnyílt az első kussoló fodrászat!

Szeretsz hajvágás közben beszélgetni a fodrászoddal? Vagy épp ellenkezőleg: inkább azt szeretnéd, ha csend lenne közben? Nagy-Britanniában most kipróbálhatod az utóbbit.
címkék:

Amióta világ a világ, a fodrászok a női titkok tudói: a vendégek itt mesélik el örömüket, itt sírják el bánatukat, szidják a volt férjüket, áradoznak az új szerelmükről. De mi van azokkal, akik inkább egy kis csendet szeretnének, miközben megszépül a hajuk?

Csendes fodraszat 01

Fotó: Pixabay.com

A mai világban óriási a zaj, mindenhonnan özönlenek az információk, és van, akinek ez már túl sok. Rengetegen vannak, akik számára az énidő nemcsak azt jelenti, hogy végre van idejük beesni a fodrászhoz, hanem azt is, hogy végre van egy kis idejük a csendre. És miért ne eshetne ez egybe? Hol van az megírva, hogy a fodrásznál is csacsogni kell, és ami még rosszabb: mások csacsogását hallgatni.

Csendes fodrászat 02

Fotó: Pixabay.com

Sophia Hilton, a londoni Not Another Salon tulajdonosa lehetőséget ad a vendégeinek, hogy csak addig kelljen beszélgetniük a fodrásszal, amíg megbeszélik a frizurát – utána pedig csendben is maradhatnak, ha szeretnének. Így persze lemaradnak a pletykákról, cserébe viszont tényleg lazíthatnak a szépülés ideje alatt. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy csendes hajvágást kérnek, amikor lefoglalják az időpontot, és máris teljes a pihenés. A csendes szolgáltatásra való igény egyébként nem különleges dolog: már számos manikűrszalonban kínálnak hasonló lehetőséget, amikor a vendég társalgás helyett inkább magára figyelhet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?