SIKK

Hihetetlen szín lesz nyáron a divat! Így lehetsz benne csinos

Mindenki színes ruhát visel nyáron? Légy bátor, vállald fel, hogy feketében is tündökölhetsz! Válogass a lehetőségekből, hiszen bárhová felveheted.
címkék:

Csak azért, mert a hőmérséklet emelkedik, nem kell lemondanod a fekete öltözékről. Mutatunk néhány igazán kellemes viseletet, ami nem árnyékolja be a nyarat, mégis hordhatod a legmelegebb hónapokban is.

A fekete dicshimnusza

,,Bármikor viselhetsz feketét. Bármilyen korban viselhetsz feketét. Bármilyen alkalomra viselhetsz feketét - a kis fekete ruha a női szekrény elengedhetetlen darabja. " (Christian Dior)

 

1. Válassz jól szellőző darabot

Győződj meg arról, hogy ha feketét viselsz, akkor szellős anyagból van a ruha. Az idei trendek között szerencsére könnyen találsz ilyet.

 

2. Ne korlátozd magad

Ne hagyd, hogy a színek világa, csak azért mert jön a nyár, teljesen elvegye az eszed, és leblokkolja benned a fekete iránti vágyat, hiszen  csak a fejedben létezik a tiltás, hogy ilyenkor nem viselheted ezt a színt. Válassz kényelmes felsőt, és hozzá illő szoknyát.

 

3. Keverd össze a darabokat

Egy nyári estén nagyon csinos lehetsz, ha egy fekete, laza pulcsihoz egy rövid szoknyát választasz. Így párosíthatsz egy nőies ruhadarabot a lazasággal.

 

4. Próbáld ki a kényelemes verziót

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy melegben feketét viselj, tölts el egy napot egy laza sportos fekete overallban. Ugye, milyen kellemes?

 

5. Fordíts figyelmet a kiegészítőkre is

A ruha is legyen extra, de a kiegészítők sem egyszerűek! Gladiátor stílusú szandálhoz érdemes akár egy extrém nyári rucit felkapni. Biztos lesz a sikered. Merj bátor lenni!

 

6. Ne feledkezzünk meg a nyári eleganciáról sem

Mindig jó, ha van egy nyári fekete alkalmi ruhád is. Viselhetsz hozzá csak fekete kiegészítőket, lehet nagyon egyszerű szabású, de választhatsz merészebbet is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?