SIKK

Elképesztő, mit láttunk a Budapest Fashion Weeken!

Három napra nem Párizs és még csak nem is Milánó Európa divatfővárosa! A nagyszabású Budapest Central European Fashion Week rendezvény miatt ezúttal hazánkban sereglettek össze a divat véleményvezérei.
  • Szerző: Ripost

Ma van az idei Budapest Central European Fashion Week zárónapja, ám az elmúlt két nap során a rendezvény bőven bebizonyította, hogy

igenis van szufla a magyar divatban!

Fiatal, feltörekvő tervezőink olyan stíluskavalkádot tettek le az asztalra - azaz mutattak meg a kifutón -, hogy arról a meghívott külföldi dizájnerek is csak elismeréssel tudnak szólni.

A bemutatóteremben nemcsak ők és az érdeklődő közönség fordul meg, szép számmal akadnak hírességek is. Rövid összefoglaló a tegnapi nap eseményeiről: 

A divatbemutatók óránként követik egymást, a szünetekben a modelleket újrasminkelik és frizurájukat is a következő kollekcióhoz igazítják. Míg tart a felkészülés a következő show-ra, az érdeklődő közönség, illetve a meghívott vendégek kellemesen beszélhetnek és kielemezhetik a látottakat.

Az eseményen idén egyébkét nemcsak magyar, hanem más közép-kelet-európai divattervezők is lehetőséget kaptak, pénteken például egy lengyel (NAH-NU) és egy román divatház (MUR-MUR) is bemutatkozhatott. 

A legmeglepőbb és talán a legszerethetőbb kollekcióval a magyar SENTIMENTS márka jelentkezett - bemutatóján igazi romantikus őszi hangulatban vonultak a modellek. A ruhák világoskék-barna színben úsztak, leheletfinom megoldásokkal kombinált merész fazonokat láthattunk. 

A közkedvelt magyar divattervező, Zoób Kati  pedig bebizonyította, hogy minden szezonra képes megújulni. Fantasztikus kollekciójában tombolnak a színek és az is kiderült, hogy a következő szezon legfőbb stíluseleme a csíkos minta lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?