SIKK

Egy olcsó, de szuper ötlet, hogy 10 évet azonnal letagadhass a korodból

Ki ne szeretne gyorsan megfiatalodni? Íme, egy divatötlet, ami egyszerû, de azonnal visszapörgeti az idő kerekét.

Néha a legegyszerűbb szerelés hozhatja ki a legtöbbet belőled. Ilyen az örök kedvenc, a jól szabott farmer és egy fehér póló kombinációja. Nincs olyan nő, akinek ez a kombó ne lenne a szekrényében, vagy ne frissítené kedvencét évről évre, ahogy változik a személyisége, az alakja, vagy esetleg a divat. A sztárok is imádják ezt a viseletet, hiszen kényelmes, szexi, sportos, és nem utolsó sorban  fiatalos. Rengeteg kiegészítővel kombinálhatod, kabáttal, táskával, cipőkkel, vagy játszhatsz akár a színekkel. Nem csak az határozza meg, hogy mit veszel fel hozzá, hanem az is, hogy éppen hová veszed fel. Egy biztos, nem tudsz mellényúlni. Íme, néhány ötlet, hogyan tagadhass le legalább 10 évet!

1. Csak a sarok és a kézitáska

Testhez álló háromnegyedes farmert egy laza, rövid ujjú pólóval úgy vedd fel, hogy a kiegészítőnek használt táska és magassarkú cipő összeillő legyen, hangulatodhoz, és az alkalomhoz illően.

2. A lényeg az apróságokban rejlik

Válaszd a világosabb nacit a hosszú pólóhoz, de vegyél hozzá fekete karórát és fekete kézitáskát.

3. Így legyél sportos

Bővebb farmerhez és a választott pólóhoz egy fekete zakóval és sportcipővel fiatalodj meg.

4. Tinik kedvence

A szettet koronázd meg egy nagyon divatos, fiatalos bőrdzsekivel, és a hozzá illő fekete magassarkúval.

5. Elő a piros cipőddel!

Vidd bele az extravaganciát az egyszerűségbe, egy szép piros cipő feldobja a farmer-póló kombinációt. Egy pasztellszínű kabát a kezedben pedig jó ötlet a hűvösebb estékre.

6. Figyelj az összképre

Hidd el, a felirat a pólón és egy pántos, kényelmes papucs feldobja az összképet. Ne feledd a napszemüveget sem. Ahogy ezeket összeilleszted, megmutatod, ki is vagy valójában. Senki nem fogja megkérdezni a korodat.

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?