SIKK

Botrányos divat: mutáns csizma csúfolja idén a női lábat!

Úgy tûnik, a divat nagy megmondóinak sokat megér, hogy télen is látszódjon a nők szexin kilakkozott lábkörme. De tényleg nincs más megoldás, csak a csizmaszörny?
címkék:

A Teva és az Ugg nevű brit vállalatok összeálltak, hogy alapjaiban reformálják meg a lábbelik téli kínálatát. A csizmákat illetve szandálokat gyártó két cég együttműködése katasztrofálisra sikerült: megalkották és piacra dobta minden idők legrondább csizmáját.

A lábbeli ugyan bundázott, így akár melegíthetne is, de sajnos semmi ellen nem véd, hisz hatalmas lyuk tátong mindkét oldalán és az elején is! A lábujjak simán megfagynak!

A koncepció valószínűleg a szandál és a csizma fúziójának megalkotása volt, úgy, hogy szexin látszódjanak a lábujjak. Mert így ki lehet lakkozni a körmöket. A cél viszont érthetetlen. Ez a termékcsalád biztosan nem lesz sokszorosan nyereséges.

Ha a leendő vevőnek nem lenne elég az ízléstelen kivitelezés, akkor az ára biztosan elveszi majd kedvét a vásárlástól. Hisz egy pár ilyen förtelem 225 amerikai dollárba, azaz körülbelül 60 ezer forintba kerül.

Ha mégis fantáziát látnál a szanál-csizmában, megrendelheted magadnak itt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?