SIKK

Az év divatdilije onnan jött, ahonnan senki sem számított rá

Egy méregdrága, cirka félmillió forintért kínált IKEA-szatyor-koppintás felforgatta az internetet. Elképesztő, ami a kék színû füles zacskóval történik!
címkék:

Egy kevéssé ismert francia luxusmárka, a Belenciaga nemrég piacra dobott egy hatalmas, kék színű válltáskát 1700 amerikai dollárért, azaz közel félmillió forintért. Az internetezők pedig azonnal felfedezték maguknak a méregdrága kiegészítőt, mivel az megszólalásig hasonlít az IKEA-ban kapható hatalmas kék táskára. A különbség csupán annyi, hogy a bútoráruház mindössze 200 forintért kínálja a sajátját.

Az internet népe azonnal két táborra szakadt és arról kezdett vitázni, hogy vajon megéri-e a pénzét a luxustáska. Miután a kedélyek picit lecsillapodtak, akcióba lendültek a kreatívabb dizájnerek és elárasztották a világhálót a legkülönfélébb ruhadarabokkal melyeket IKEA-s táskákból fabrikáltak össze.  Egészen elképesztő pályaművek születtek, melyek közül egy-kettő még jól is mutat! Nézd:

Hátizsák

 

Övtáska

 

Horgászsapka

 

Gumicsizma

 

Koktélruha

 

Rövidnadrág

 

Ushi (@followushi) által megosztott bejegyzés,

 

Tanga

 

Pénztárca

Melltartó

 

Először az álszent és fölösleges luxus kifigurázásának indult az IKEA-zacskós dili. Mostanra azonban túlnőtt a határain és nyugodtan kijelenthetjük, hogy világméretű járvány kerekedett a dologból. Az #ikeabag és #frakta hashtegek alatt szinte percenként jelennek meg az újabb és újabb alkotások.

Amellett persze, hogy ez az őrület elképesztően jó reklám az IKEA-nak és Belanicagának, arra is rámutat, hogy a fölösleges kiadások helyett újrahasznosítással is lehet szemrevaló holmikat készíteni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?