ÉLETMÓDI

Segíts a Mikulásnak kereket cserélni a Hungaroringen!

Ingyenes rendezvényen vehetnek részt a Forma1 rajongók! Több száz gyereket várnak a Mikulásgyár Grand Prix-re, ahol érdekes és izgalmas programokon vehetnek részt.

Vasárnap 10 órakor ingyenes buszjárat is indul a Mikulásgyártól azoknak, akik szeretnének kilátogatni a szintén ingyenes rendezvényre. Az autócsodák mellett, forró teával és ebéddel is várják a családokat, gyermekeket.

"Rendezünk akadályversenyt a célegyenesben, a gyerekeket busszal és kisvonattal körbevisszük a pálya aszfaltcsíkján, terepjárókkal felfedezhetik a Hungaroring vadregényes erdejét, kereket cserélhetnek a Mikulás autóján, a boxokban pedig vérbeli autósportos Mikulás-programok várják őket, miközben játékosan a biztonságos közlekedés fontosságára is ráirányítjuk a figyelmüket."

- írták közleményükben a szervezők.

A Hungaroringen ott lesz az Alfa Romeo is. A márka megjelenésének a magyar versenypályán az ad aktualitást, hogy az Alfa Romeo jövőre ott lesz ismét a Forma 1-ben. 

A gyerekek többek között megcsodálhatják az Alfa Romeo Stelvio egy példányát, amely  ott van az Év Autója 2018 (Car of the Year 2018) döntősei között. A Toyota pedig bemutatja azokat az autóit, amelyekkel a Mikulásgyár adományait szélvészsebességgel szállítják.

Az autókba természetesen adományokat is tehetnek a gyerekek és szüleik, a használt játékokat be is szállítják majd a Mikulásgyárba. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?