ÉLETMÓDI

Rubint Réka csodájára járnak a strandolók a török tengerparton

Rubint Réka 3 napja érkezett családjával és 260 fős csapatával a török Riviérára, de a szálloda strandján napozó vendégek még mindig hitetlenkedve figyelik a háromgyerekes anyuka körül pezsgő életet.
  • Szerző: Ripost

Naná, hogy minden szem Rékára szegződik, ha végigvonul a török strandon. A hatást csak fokozza, hogy csemetéi körülötte szaladgálnak. Egy ilyen strandolós félórában nyilatkozott a NAK a háromgyerekes, 37 éves sztáranyuka, aki egy picit sem takargatta bájait a forró fövenyen.

"Sok mindent elárul az emberről, ha fürdőruhára vetkőzik. Mindig lesznek kritikusaim, de a lényeg, hogy én nem szégyellem a testem, remélem, soha nem is fogom."

"Épp hasonló gondolat motoszkált a fejemben, amikor eldöntöttem, hogy megalkotom az Alakreform életmód programot. Fontosnak gondolom ugyanis, hogy minden nőhöz eljusson az üzenet: magunknak kell megteremteni mindent, amit lényegesnek tartunk az életben.

Helyettünk nem teszi meg más!

Aki küzd az álmaiért, el is érheti. Aki eleve lemond róluk, sose lesz boldog. Én foggal-körömmel ragaszkodtam ahhoz, hogy annak éljek, amit szeretek. Most boldog vagyok, hogy kitartottam. Az életem, a családom erre a legjobb bizonyíték."

"Igyekszem úgy példát mutatni, hogy aki fogékony az egészséges életre, tanulhasson belőle. Nem kell nagy dolgokra gondolni! Azt szoktam tanácsolni, minden napra tűzz ki egyetlen pici célt, és azt a nap végére érd el. Figyeld meg, hogy boldog leszel. Másnap már nagyobb célt valósíthatsz meg, és így tovább. Menet közben akkora erőd lesz, hogy magad is elcsodálkozol. Olyan nincs, hogy lehetetlen!"

"Mindig hozzáteszem, elsősorban családanya vagyok, de a hivatásom mégiscsak a sport, erre tettem fel az életemet. Illetve arra, hogy megmutassam követőimnek: a kitartó, következetes munkának meglesz az eredménye. A legfontosabb, hogy

soha ne adják fel az álmaikat és soha ne mástól várják a segítséget!

Mert egyetlen egy emberre támaszkodhatnak céljaik elérésében: önmagukra. Én így élek és ebben hiszek. Ez tesz boldoggá és a környezetemet is. Olyan dolgot tanítok, ami nem csak nálam, hanem másoknál is működik. Így sok nő számára tudok példát mutatni. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt az utat jelölte ki számomra.

Azt üzenem mindenkinek: nincs lehetetlen!

A lehetőségek körbe vesznek minket, élni kell velük!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?