ÉLETMÓDI

Pofátlanul tönkretette az álomesküvőt ez a nőnemű troll

A nagy napon mindenki tökéletességre vágyik, de az élet laza csuklóval írhatja felül azt, amit az ifjú pár előre eltervezett.

Egy ifjú amerikai szerelmespár álomszép tengerparti esküvőt szervezett, csakhogy a romantikus szertartásról készült fényképek mindegyikébe belerondított egy ismeretlen fürdőruhás nő. A Redditen közzétett képek alapján sárga gondosan körbekerítették a ceremónia területét, és mindent megtettek, hogy idegenek ne zavarhassák meg az esemény, de valakinek még is így sikerült berondítania a szertartásba.

Egy ismeretlen kék fürdőruhás, és valószínűleg igencsak kíváncsi nő úgy gondolta, hogy neki mindenképp látnia kell, ahogy a szerelmesek kimondják a boldogító igent – nem is akárhonnan, pont az ifjú pár mögötti tengerpartról.

A közösségi oldalakon terjedő fotókat természetesen imádják a kommentelők, többen is azt javasolták, hogy az ismeretlen trollt minden fényképre rá kéne vágni.

Szerencsére akadtak jóindulatú hozzászólók is, például valaki felajánlott a segítségét, hogy egy képszerkesztő programmal mindenhonnan leszedi kék fürdőruhás nőt a fotókról.