Létrehozva: 2021.01.18.

Pénzzel teli borítékot kaptál karácsonyra? Vásárolj a leárazások ideje alatt (X)

Nincs abban semmi rendkívüli, ha karácsonyra borítékot kaptál. Az így kapott ajándék pénz nem csak örömet okoz, de segítségével akár spórolhatsz is. Az újévi leárazások során a boltok polcain és a webshopok kínálatában is óriási kedvezményekkel találkozhatsz. Nézz csak körül, van miből választani.

Szerző RIPOST

 

Forrás: www.freepik.com

Szezonális ruházat mindenkinek

Karácsony után főleg az aktuális szezon termékeit árusítják ki. Meleg téli kabátok, pulóverek, kötött áru, ruhák, ingek, kardigánok, de átmeneti kabátokat, dzsekiket is találhatsz sokkal olcsóbban, mint ünnepek előtt. Az akciók természetesen a női, férfi és gyermek árura is vonatkoznak. Legyen az pizsama, póló, top, nadrág, zakó, ruha, ing biztosan tudsz majd választani. Inkább a kiegészítők vonzanak? Sapkák, sálak, órák, övek, és még sok minden más, ami csakis rád vár.

A mi tippünk: Akciós árakkal várnak többek közt a Bonprix webshopban is, ahol az egész családnak bevásárolhatsz. A Bonprix kuponok segítségével náluk sokkal olcsóbban rendelheted meg a legtrendibb ruhákat, de akár lakásdekorációt is.

Miért ilyen olcsó?

A leárazások alól nem képeznek kivételt a cipők sem. Magas szárú csizmák, bokacsizmák, magas sarkúk, bakancsok és még sok minden más verhetetlen árakon. Éppen ezért teszik fel a kérdést sokan, vajon a nincs- e a termékeknek valamilyen rejtett hibája. A nagy karácsony utáni árengedményeknek oka teljesen más. A webáruházaknak helyet kell csinálni a következő kollekciónak, tehát a lehető leggyorsabban szeretnének megszabadulni a raktáron lévő termékektől. Aggodalomra tehát semmi ok, hiszen minden ruha, cipő vagy kiegészítő minősége ugyanolyan, mint ünnepek előtt. Ráadásul minden megfelel az aktuális trendeknek is.

A mi tippünk: A divatcikkek minőségét illetően nem kell aggódnod az About You webáruház esetében sem. Ahogy azt egész éveben már megszokhattad, náluk mindig sokkal olcsóbban vásárolhatsz az About you kuponok segítségével. Választottál már? Akkor rajta!

Ahogy az említettük, nem szükséges a termékek minőségét illetően kételkedned. Abban az esetben, ha a webshop valamilyen kisebb – nagyobb hibával rendelkező terméket forgalmaz, köteles ezt jól láthatóan és egyértelműen feltüntetni. Ha még így sem vagy biztos a dolgodban, ellenőrizd az eladó garanciális feltételeit. Itt hasznos információkat találsz arról, meddig érvényes a garancia és meddig reklamálhatod az adott terméket. Továbbá mindenképpen olvasd el az adott webáruház értékelését is, hiszen a megbízható boltok nagyrészt pozitív értékeléssel rendelkeznek.

Forrás: www.freepik.com

Extra kedvezmény a karácsonyi termékekre

Hatalmas árzuhanás várható a karácsonyi dekorációk, ajándékcsomagok és karácsonyi motívumokkal ellátott ruhák esetében is. Már vízkeresztkor díszítheti az asztalod egy új terítő vagy mécsestartó. A nyugodt pillanatokat pedig miért ne tehetnéd még kényelmesebbé egy pihe-puha takaróval. Sőt, a karácsony utáni leárazások során, lehet találsz valamit, amivel romantikusabbá teheted az együtt töltött estéket.

Játékok, műszaki cikkek és egyéb

A kiárusítások izgalmas lehetőséget biztosítanak azoknak is, akik mobiltelefont, sportszereket vagy sportruházatot, barkács cuccot, autós kiegészítőket, avagy épp kozmetikumokat szerettek volna vásárolni a karácsonyra kapott ajándékpénzből. A webáruházak természetesen nem feledkeztek meg a legkisebbekről sem, akiknek ilyenkor kiváló áron vásárolhatsz játékokat. Vagy éppen összegyűlt a pénz egy új háztartási gépre? Akkor ne habozz, hiszen most sokkal olcsóbban rendelheted meg. Az új hűtőszekrény, szártógép vagy konyhai robotgép mind-mind olyan ajándékok, amelyek örömet okoznak sok év múlva is.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez maga a földi pokol: a világ legforróbb városában madarak hullanak az égből, és halak sülnek meg a tengerben

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Varga Judit vallomása: „Egy lelki-beszűkült állapotban tartott engem”

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!