ÉLETMÓDI

Pasik, figyelem: Ezek lesznek a slágerkütyük idén nyáron!

A kínálat hatalmas, és a trend egyértelmû. Egyre több értelmetlen holmival vezetik meg a férfiakat.
címkék:

Igencsak széles skálán mozognak azok az elvetemült kütyük, melyek idén nyáron lázban tartják a férfitársadalmat. Összeszedtük a 9 leglehetetlenebb kiegészítőt, melyek nélkül jelen pillanatban elképzelhetetlen a 2017-es nyári szezon.

1. Bikinis gumimatrac

A balatoni strandolás elengedhetetlen kelléke a gumimatrac. Két hatalmas felfújható mellel máris sokkal izgalmasabb ez a retro- termék.

 

2. Bokszerklopfoló

Ez a remek konyhai segédeszköz nemcsak a húsok előkészítésében segít. Az odaégett tarjaszeletek okozta feszültséget is könnyen levezethetjük a segítségével.

 

3. Dezodor álflaska

Fesztiváljaink sajnos a helyi büfék durva árairól is híresek. Ez pedig könnyen lelohasztja az önfeledt partihangulatot. Viszont! Itt ez a dezodor alakú álflaska, amivel rengeteget tudsz spórolni! Ebben a legvadabb bulikba is be tudod csempészni az olcsó piát.

4. Ingujjventilátor

Ha a füllesztő nyári melegben is stílusos akarsz maradni és napközben is inget hordanál, akkor ezt a mini ventilátort neked találták ki. Az ingujj végére csíptetve szellőzteti a hónaljtájékot, csökkentve a kellemetlen izzadságszag kialakulásának valószínűségét.

5. Halálcsillag-grillsütő

Ugyan nem tud bolygókat elpusztítani, de állítólag pompásan átsül benne mindenféle hús.

 

6. Putyin-kölni

Megtörtént az elképzelhetetlen: Putyin sajátmárkás parfümöt dobott piacra. A termékleírásban egy bátor igaz vezető illatának ígéretével csábítják a leendő vásárlókat.  

7. Sörtartó diplomatatáska

Ezt a páncélozott sörtáskát azoknak találták ki, akik igazán vigyázni szeretnének az értékeikre. Az acél külső az ügy komolyságát hivatott demonstrálni, a speciális belső szigetelésnek köszönhetően pedig órákon keresztül hidegen tartja a söröket.

8. Szellentéstompító

A pukifogó intimbetéttel gátlástalanul eregethetjük akár publikusan is a galambokat. A termék nemcsak a szagok semlegesítése miatt lehet vonzó, állítólag teljesen zajmentes szellentést is biztosít a használójának.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?