ÉLETMÓDI

Pánik a reptéren: sokkot kaptak a biztonságiak, mikor meglátták, mi van a csomagban

Először riadalom, azután kis híján botrány kerekedett a szokatlan ügyből.
  • Szerző: Ripost

A biztonságiak először nem hittek a szemüknek, majd pánikba estek, végül pedig intézkedni kezdtek, amikor meglátták, hogy valami egészen furcsa dolgot mutat a bőröndöket átvilágító készülék kijelzője a futószalag mellett.

Az eset Kínában történt, és nagy felfordulást okozott a reptéren, mivel ilyesmire korábban még náluk nem volt példa, és mindenkit váratlanul ért.

Mutatjuk fotókon a részleteket! LAPOZZ!


Felszállás előtt minden reptéren átvilágítják a csomagokat, hogy megvizsgálják, akad-e benne bármilyen veszélyes tárgy. Az őrök azonban a csomagok mellett egy emberi testet láttak a monitoron.

Kisvártatva kiderült, hogy egy kisgyerekről van szó, akire pár percig nem figyeltek oda a szülők. A gyerek kíváncsiságból és játékból felmászott a gumiszalagra, így került végül a csomagok közé. Szerencse, hogy az őrök gondosan figyeltek rá, így időben sikerült a szülőknek is szólni.

A gyerek viszont nagyon élvezte a helyzetet, és a pánik után az is kisebb fennakadást okozott, hogy sikerüljön egyáltalán leszedni őt a futószalagról, amin igazán jól érezte magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?