OTTHONKA

Végre egy jó trükk, így szabadulhatunk meg nyáron a legyektől

Felejtsd el a bosszúságot, nem kell tovább hadakoznod a legyekkel. Ezzel a roppant egyszerû trükkel nemcsak megszabadulsz tőlük, de még kellemes illat is lesz a szobában!
címkék:

Nyáron a legyek megkeserítik az életed? Rengeteg bosszúságot okoznak, hiszen ha sikerül bekerülniük a lakásba, az ember csak hessegeti őket folyamatosan. A délutáni pihenést is felejtsd el, ha akár egy is berepült hozzád. A legyek hiába csak egy hónapot élnek, ez idő alatt folyamatosan szaporodnak. Nehéz őket kézzel elkapni, mert nagyon gyorsan repülnek. Ha pedig vegyszerekkel fújod be a lakást, az sem a legjobb megoldás. Mindezek ellenére létezik természetes módja is annak, megszabadulj az újra és újra visszatérő vendégeidtől. A legyek nagyon érzékenyek a fényre és az illatokra. Mutatunk egy módszert, amivel védekezhetsz a legyek ellen.

Amire szükséged lesz:

  • 1 citrom
  • 40 darab szegfűszeg

Vágd ketté a citromot. Szurkálj a húsába szegfűszegeket. Tányérra helyezd el a citromokat, és a tányért tedd az asztalra. Nemcsak a legyeket fogod elijeszteni, de a szobában kellemes illat lesz. Készíthetsz több szegfűszeges citromot is, és elhelyezheted a lakás több pontjára.

Véget vethetsz az inváziónak!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?