OTTHONKA

Természetes hangyairtó fillérekből, ráadásul környezetbarát!

Az enyhe tél és a kellemes tavasz a legtöbb háztartás számára egyet jelent: brutális erővel támadnak a hangyák. Eltávolításuk pedig korántsem egyszerû! Vegyszeres megoldások helyett mutatunk egy rendkívül hatékony és filléres módszert.

Sokszor macska-egér harcnak tűnik a csata, amit a tavaszi hangyaáradattal vívunk. A hangyák megjelennek a konyhában, a kamrában, imádják a fürdőt és az előszobát, és legtöbbször a méregdrága vegyszerek sem képesek végezni velük.

Most egy egyszerű, hatékony és nem utolsó sorban olcsó módszert mutatunk, amellyel gyorsan megszabadulhatsz a nem kívánt ízeltlábúaktól.

Porcukorra és szódabikarbónára lesz szükséged. Keverd össze 1:1 arányban ezt a két alkotóelemet! A kapott mixet porciózd apró tálkákba, ezeket pedig a hangyák meglévő vagy lehetséges vonulási úrvonalán helyezd el. A kis rovarok azonnal rákapnak a finom csemegének tűnő elegyre, hisz számukra a cukor a lehető legideálisabb táplálék. Csakhogy amint elfogyasztják a csábító port, a szódabikarbóna is bekerül a testükbe. Ez pedig a hangyák emésztőrendszerében súlyos puffadást okoz, ami lassan, de biztosan kivégzi őket.

A legjobb az egészben, hogy ez az eljárás teljesen vegyszermentes, így nem kell aggódnod azért, hogy kutyusodnak vagy cicádnak netán gyermekednek baja esik. Ráadásul mindössze 200 forintból megszabadulhatsz a kártevőktől!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?