OTTHONKA

Te jó ég, mindenki megőrült? Idén ilyen lesz a karácsonyfa

Mindig szerettél volna elutazni a trópusokra karácsonykor? Ha odarepíteni nem is tudunk, adhatunk egy ötletet, amelytől te is úgy fogod magad érezni, mintha a Karib-tengeren lennél. Íme, az új karácsonyfadivat!
  • Szerző: Ripost

Az új karácsonyfatrend a trópusi tengerpartokról érkezett. Vigyél be te is egy keveset a karibi karácsonyból a lakásodba az újfajta karácsonyfákkal.

Ezek a karácsonyi díszek nem fenyőből készülnek, hanem ananászból. Igen, jól hallottad, az új karácsonyfa nem más, mint ez a finom trópusi gyümölcs, amelyet ugyanúgy díszítenek fel, mint a karácsonyfát. Ha a hagyományos fenyőfát nem is cseréled le rá, érdemes legalább asztaldíszként kipróbálni, különösen, ha már régóta szeretnéd egy kellemes tengerpartra cserélni az itthoni telet.  Az ananász díszítésének csak a fantáziád szabhat határt: lehet elegáns, jópofa, vagy egyenesen vicces.

Csak lazán!

Ez a karácsonyi ananász nemcsak ünnepi díszeket, hanem egy laza napszemüveget is kapott, a tetején pedig egy tengeri csillag idézi fel a trópusi hangulatot.

Fényekbe öltözve

Az is épp elég ünnepélyes, ha egy egyszerű fényfüzért tekersz az ananászra.

Óriási méretben

Ez a hatalmas, feldíszített ananász valóban átveheti egy kisebb karácsonyfa helyét.

Fényes gömbökkel

A legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen az ananász leveleire akasztod a hagyományos, fényes karácsonyfadíszeket.

Talpig ezüstben

Az ezüstös gömbök mellett a fényes, ezüstszínű boa ad ünnepi külsőt a gyümölcsnek.

És ezeket olvastad már?