OTTHONKA

Szórj szódabikarbónát a mosógépbe: Fantasztikus, amit tapasztalsz

Olyan trükköt mutatunk, aminek igazán nagy hasznát fogod venni. Ezt neked is ki kell próbálnod!
  • Szerző: Ripost

A szódabikarbóna egy igazi kincs. Rengeteg segítséget nyújt a háztartásodban, emellett pedig még olcsó is. Most olyan trükköt mutatunk, aminek igazán nagy hasznát fogod venni!

1. Makulátlan ruhák olcsóbban

Ha mosni kezdünk, akkor persze, hogy végül tiszta és illatos ruhákat szeretnénk kivenni a mosógépből. De nem lenne jobb ezt olcsóbban megúszni?

Jó hírünk van: a szódabikarbóna csodásan besegít ebbe a feladatba. Nincs más dolgod, mint a mosópor felét szódabikarbónával helyettesíteni. Ruháid teljesen tiszták lesznek, viszont pénztárcád bőven vastagabb marad.

2. Friss és üde illat otthonodban

Elég megnyugtató lenne, ha a lakásunk mindig kellemes illatú lenne. De képtelenség állandóan makulátlannak megőrizni otthonunkat. Ehhez minimum 36 órából kellene állnia egy napnak, nekünk pedig szuperhőssé változnunk.

Ha a mosogató mellé egy kicsi tálka szódabikarbónát teszel, a szemetesnek pedig az aljára szórsz keveset belőle, akkor eltünteti a kellemetlen szagokat, és jobban belefér a mindennapjaidba, hogy kicsit több szabadidőt csípj le magadnak a folytonos rohanásból.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?