OTTHONKA

Military zuhanyzás a nők új hóbortja, döbbenetes, mi a lényege

Vajon mi köze a katonaságnak a női testápoláshoz? Megmutatjuk, hogyan lopta be magát a katonai rutin a női öltözőkbe.
címkék:

Volt már olyan, hogy megizzadtál, de nem volt időd lezuhanyozni? Ilyenkor nehéz emberek közé menni, pedig nem igazán kerülheted el a dolgot. De mit tehetsz, hogy ne forduljanak el az emberek fintorogva már a villamoson?

Fotó: Pixabay.com

Nos, ilyenkor jöhet jól az úgynevezett „taktikai zuhany”, ami a katonai barakkokból szivárgott be az edzőtermek női öltözőibe. És hogy mit jelent ez? Egyszer, nedves kendő ledörzsölést, az egész testre, Használhatsz hozzá egy kis törölközőt vagy mosdókesztyűt, amelyik épp befér a zsúfolt edzőtáskádba, de akár eldobható babatörlőkendőt, vagy antibakteriális törlőkendőt is. Sőt, akár a nedves papírtörlő is megoldás lehet. A legjobb megoldás mégis a sima, nedves törölköző vagy mosdókesztyű, hiszen ezzel a környezetet sem terheled feleslegesen.

Fotó: Pixabay.com

Bármilyen hihetetlen, ez a gyors zuhany még a katonáknak is elég, vagyis egy nyári napon, vagy egy nem túl izzasztó edzés után egy nőnek is megfelelő lehet ahhoz, hogy viszonylag szalonképesen húzza ki a nap hátralevő részét. Persze ez nem jelenti azt, hogy mostantól nem kell zuhanyoznod, ezt a megoldást inkább csak a nagyon időhiányos vészhelyzetekre érdemes tartogatnod. Ha van pár plusz perced, mi mégis inkább a hagyományos zuhanyzást javasoljuk edzés után.

címkék:
És ezeket olvastad már?