OTTHONKA

Így őrizd meg gyereked rajzait!10 jópofa ötlet

Büszke vagy a gyerekeid rajzaira, de már elárasztották a lakást? Nincs szíved megválni tőlük, de valójában feleslegesek? Összegyûjtött a legjobb ötleteket, hogyan őrizheted meg a legszebbeket.
címkék:

Van otthon egy, két mini Picassod, akik csak úgy ontják magukból a rajzokat? Büszke vagy az összesre, és nincs szíved megválni egyiktől sem?

Íme, 10 remek ötlet, hogy őrizd meg a kis művészek alkotásait:

1. Az egyik legjobb és legpraktikusabb megoldás, ha beszkenneled és fotóalbumot csináltatsz belőle. Így az összegyűjtött rajzokból semmi nem vész el, és nyomon követheted, milyen fantasztikus fejlődésen megy keresztül csemetéd  az évek alatt.

2, Gyűjtsd össze a kedvenc rajzait és csinálj belőle kollázst, így egyben gyönyörködhetsz benne.

3, Mindig veled lehet a rajza, ha  kulcstartót, vagy medált készítetsz magadnak.

4, Indigó és textil filc segítségével egyedi felsőt készíthetsz. Másold  át a rajzát egy pólóra, majd színezd ki. Biztos büszkén fogja felvenni reggelente.

5, Csinálj belőle díszpárnát. Próbáld ki a transfer technikát. A beszkennelt  rajzot  nyomtasd ki lézernyomtatóval és illóolaj segítségével vidd a rajzot az anyagra.

6, Reggel a kakaó gyorsabban elfogy egy saját rajzzal díszített bögréből. Erre szakosodott stúdiókban rányomtathatod a kedvenc alkotást.

7, Ruhák helyett rajzokat teregess. Egy zsinór és pár csipesz segítségével különleges dekorációt készíthetsz a falra.

8, Varrd meg alvósnak a kedvenc rajz figuráját. Biztos, hogy imádni fogja!

9, Vasald a mintát pólóra, párnára.  Nyomtasd ki a beszkennelt rajzot  speciális vasalható papírra. Akár ajándéknak is kiváló apának, nagyszülőknek.

10, Másold át  kedvenc ábrádat a kiválasztott textilre (táska, párna, stb...) és hímezd ki.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?