OTTHONKA

Ide vonul vissza kisfiával a piszkosul felhergelt Ronaldo

A kőgazdagok luxuséletét éli a portugál válogatott csapatkapitánya, Cristiano Ronaldo. New York-i luxuslakása 1200 négyzetméteres. Kukkants be velünk e szerény lakba!
  • Szerző: Ripost

New York szívében, az egyik Central Parkra néző felhőkarcolóban vásárolt magának luxuslakást a világ egyik legjobban fizetett focistája, Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott csapatkapitánya ugyan még csak 31 esztendős, de az univerzum egyik legjobbjaként olyan gázsit kap már évek óta, mint kevés futballista a világon.

Gázsija 17 millió euró, azaz 5 és fél milliárd forint évente!

Így aztán könnyedén megengedhette magának az 1200 négyzetméteres pompázatos otthont, ahol bőven van hely arra, hogy kisfiával bújócskázzon, de arra is, hogy levezesse a feszültségét. 

Nem véletlenül választott épp itt lakást a világ leghíresebb csatára, hiszen a Central Parkra néző csúcsingatlanban, a Trump házban hozzá hasonló milliárdosok élnek, méghozzá fényűző pompában - többek között Donald Trump amerikai elnökjelölt, Bruce Willis és a Gucci birodalom tulajdonosa is. Ronaldo szegény családból származik, alkoholista apja korán meghalt, így talán

önmagának akart visszaigazolást a lakással.

Az épület az 5. sugárúton áll, és az ablakokból New York híres központi parkjára, a Central Parkra nyílik mesés kilátás.

Cristiano Ronaldo lakása a legfelső szintek egyikén van, az egész emelet csak az övé. A nagyvonalú hall gránittal kombinált márványburkolatából azonnal sejteni lehet, hogy nem akárhová lép be az ember.

A berendezést a legnemesebb burkolatok, bútorok és textíliák jellemzik - dicsérve lakberendezője és persze a saját ízlését.

Egy távcső segítségével egész New Yorkot belátni innen.

Férfias idill a dolgozószobában.

A moziszobában a nagy képernyős tévén tökéletesen vissza lehet nézni például a magyar-portugál mérkőzés fantasztikus 6 gólját, melyből Ronaldo őszinte sajnálatára, 3-at magyar focisták rúgtak a hálóba.

A társalgóban Ronaldo az üzleti partnereit fogadja, feltételezzük, hogy szép számmal. Sok fontos szponzori és reklámszerződés sorsa dőlhetett már el itt. De nagy valószínűséggel Ronaldo divatvállalkozásával, a CR7-tel kapcsolatban is születhettek itt fontos döntések.

Ebből a szerény sarokból, csak úgy lazításképpen, mi is szívesen figyelnénk egy kicsit az 5. sugárút pezsgő életét...

Ronaldo hálószobájában fejedelmi méretű ágy szolgálja a kényelmet. Sajnos arról nem szól a fáma, hogy a sztárfocista kivel osztozik e nyoszolyán.

Fürdőszobájához férfias színvilágot választott.

Talán épp kisfia, Ronaldo kedvéért.

A kisfiú anyja ismeretlen, soha senki nem tudta kideríteni, ki lehet. A jól értesültek szerint egy pincérnő lehet a vér szerinti anya, aki rengeteg pénzt kapott azért, hogy kettejük titkát soha ne ossza meg senkivel. Persze nem kizárt, hogy ő is kapott egy kisebb és szerényebb  lakást valahol a környéken...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?