OTTHONKA

Filléres vécéfelújítás: 2 óra alatt végzel a munkával, elképesztő a hatás

Nem kellenek hozzá méregdrága anyagok, sem szakértelem, és valóban pár óra alatt újjá varázsolhatod a legkisebb helyiséget. Az egyszerû, és igen olcsó trükköt több ezren megosztották az interneten - nem véletlen, ezt figyeld!
  • Szerző: Ripost

A lakásfelújítás nemcsak a vele járó felfordulás és a kosz miatt okoz kisebb sokkot a háziasszonyoknak, hanem a sokszor horrorisztikus ár miatt is. Nem véletlen, hogy sokan inkább várnak egy-két évet, és pénzt, no meg lelkierőt gyűjtenek a felújításhoz. Azonban a kopott járólapot vagy csempét nézni addig is rendkívül kiábrándító. Nem véletlen, hogy egy háziasszony vécéfelújító módszerét több ezren megosztották a neten. Ugyanis az egész járólap felújítást megúszta hétezer forintból, és nem kellett hozzá szétvernie semmit.

A kilenc négyzetméteres vécéhelyiségben eléggé kopottas és öreg volt a padló, de nem akarta egyelőre felszedetni az egészet – ezért vett egy csomag öntapadós padlólapot, és munkához látott.

Bár úgy fogalmazott, hogy a helyiség még festésre szorul, az eredménnyel nagyon elégedett. A vécéhelyiség ugyanis egészen más hangulatot kapott a burkolat miatt.

Egy ollóval, saját kezűleg simán elvégezte a feladatot, és amikor végzett, egy kiszuperált szekrénnyel is dekorálta a helyiséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?