OTTHONKA

Ezért érdemes időnként folpackba csomagolni a mobilodat

Egyszerû és zseniális hétköznapi trükkök, amelyek megkönnyítik az életedet. Nem csupán élelmiszerek frissen tartására alkalmas a fólia. Megmutatjuk, mikor érdemes a konyhán kívül is bevetned.

1. Találtál egy jó sütireceptet a neten, és a telefonodon követed,  miközben gyúrod a tésztát? Csomagold be a mobilod! A folpackon keresztül a lisztes-ragacsos kezeddel is nyugodtan hozzányúlhatsz a telefonodhoz, hogy megnézd, milyen hozzávaló kell még a süteményhez.


2. Könyvet olvasol, vagy netezel, és közben kedvenc italodat szürcsölöd. Fedd le a poharat folpackkal, és szúrd át rajta a szívószálat. Még akkor is száraz marad az asztal (pláne a géped!), ha véletlenül feldől a pohár.


3. Utazáskor nemcsak a bőröndödet érdemes körültekerni, hanem a ruhák közé tett folyadékos flakont is. A bőrönd sem sérül, koszolódik, és az esetleg kifolyt testápoló olaj, krém sem fog bosszúságot okozni. A legpraktikusabb egyenesen a kupak alá illeszteni.


4. Ha a banán tövét betekered, tovább marad friss. Ugyanúgy a vágott virág is: csak tekerj rá megnedvesített papír zsebkendőt, mielőtt beburkolod folpackkal.


5. A festőhenger tálcáját is érdemes védeni. Használat után csak lefejted róla a védőfóliát, és már teheted is el, vagy más színre is válthatsz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?