Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2017.08.05.

Bunkóság vagy figyelmetlenség? Elképesztő, mi folyik a zsúfolt strandokon!

Nem kérdés, hogy a nyár legforróbb napjait könnyebb kibírni vízparton vagy strandon. Ám ahol ennyi ember zsúfolódik össze, túl sok minden megesik. Tényleg nem megy másképp?

Egy izmos kánikulai napon, amikor 40 fokhoz közelít a hőmérő higanyszála, mintha semmibe veszne a társasági létezés írott és íratlan szabályainak minden passzusa. Pláne olyan helyeken, ahová egyszerre sok ember zsúfolódik be. Tipikusan ilyen terep a strand, ahol mindenki elereszti magát - olykor a szó legszorosabb értelmében is - és egyetlen szempont létezik: "én érezzem jól magam". Hogy ez adott esetben másnak nem annyira kellemes? Na bumm! Nézzük néhány klasszikus strandsztorit: egyik-másik bizonyára sokaknak visszaköszön.

1. Épp a főváros egyik legkedveltebb strandján lazítottam a barátnőmmel, amikor egy kellemetlen alak megszólított minket napozás közben. Nem elég, hogy 50 éves létére megpróbált minket felszedni, a visszautasítás után leöntött egy pohár sörrel. Felháborító! (Piroska, 19)

2. Nem járok túl sokat strandra, mert a legtöbb ember nincs tisztában saját külseje határaival. Tömegben mindez rendkívül zavaró esztétikai látvánnyá áll össze. Én bizony nem élvezem az NDK-s barátokkal szocializálódott szépkorú mamikat topless. A kiabálás és a szemetelés sem kedvemre való. (Sanyi, 47)

3. Balatoni strand. Ezen a helyen kék, csiga alakú az öltöző. És persze sokan extra funkciót tulajdonítanak neki. Gyakorta hallani pajzán lihegést egyik-másik fülkéből. Nem nehéz kitalálni, miért. De a kaput az tette be nálam, hogy egy alaposan besörözött tag vécécsésze helyett a kis kék csigában könnyített magán. Valami egészen undorító szag maradt odabent. Köszönöm, nem kérek a strandból! (Gábor, 36)

4. Boldogan úszol a magyar tengerben... egyszer csak szembe találod magad egy hatalmas és rücskös, sötét színű fekáliadarabbal. Az élmény pazar. És persze végigfut az agyadban: hát ezt hogy? Valaki kimondottan a vízbe székelt, netán egy hajóról származik a szeretetcsomag? Akárhogy is: undorító!  (János, 31)

5. Zamárdi. A kőbunkó strandoló közvetlenül a játszótér mellett pálinkázik, egymás után küldi le haverjaival a feleseket. Ahogy hat a szesz, egyre emelkedettebb a hangulat. Olykor hangosan felröhögve ecseteli, mit és hogyan szokott művelni a női szeméremtájékkal, persze a legocsmányabb kifejezéseket használva. Mindezt a kisgyerekek füle hallatára... (Krisztina, 45)

6. Olyan szabadstrandra mentünk aznap, ahol nem voltak napozóágyak. Így letettünk két fürdőlepedőt a gyepre, és otthagytunk egy-két apróságot: naptejet, labdát, hogy ne vigye el a lepedőt a szél. Mire visszamentünk, egy harmincas nő ült a mi törülközőnkön, és teljesen felháborodott, amiért megkértük, hogy adja vissza a helyünket. Még ő húzta a száját, mintha alap lenne, hogy más cuccaira csak úgy ráülünk... (Enikő, 34)

7. Olaszországban rémes a helyzet a strandokon. Egy durva példa, amit Bariban láttam a saját szememmel: egy család a kukától 2 méterre telepedett le, de amikor távoztak, a homokon hagyták az üdítős pet palackokat, a szendvicsek alufóliáját és a rendelt kaják dobozait. Mindent lesza.-tak. Alig hittem el, hogy ilyen létezik... (Andi, 32)

8. Egy csapat suhanc provokatív módon egyfolytában a fürdőgatyámat bámulta. Aztán odavetették, hogy túl nagy a szerszámom. Hogy is mondjam... több mint zavarba ejtő volt a strand közönsége előtt. Leoltottam őket nyilván, de utána a nyihogásuk is szörnyű volt. (László, 42)

9. Komolyan nem értem, miért kell enyelegni a strandon. A férfiak látványosan csöcsörésznek és egyáltalán nem zavarja őket, hogy mindenki mindent lát. De a csúcs az volt, amikor egy pasas egyenesen a csaja bugyijába nyúlt be, a nő pedig hagyta. Komolyan mondom, ki kéne lassan tenni a magyar standokra egy 18+ táblát!  (Nóra, 55)

10. Azt hittem, kifordul a belem, amikor a szomszédos fürdőlepedő fekvő srác gennyes pattanásait elkezdte kinyomni a csaja. Mindenre képes a magyar! (Zsolt, 25)

11. Semmit nem utálok jobban, minthogy telecsikkezik a füvet a cigisek. Mondja már meg nekem valaki, hogy ez miért természetes így? (Fruzsina, 33)

12. Kértem egy sört a strandbüfében, de 10 forint hiányzott. Mögöttem rengetegen álltak sorba, de senki sem adott. Végül a büfés nem szavazta meg nekem az italt, pedig a 34 fok volt és igencsak szomjaztam.  Ez is egy tapasztalat... (Károly, 47)

13. Azt hittem, rosszul látok! A szomszédos pokrócról egy anyuka nekiállt hugyoztatni a gyerekét, közvetlenül mellettünk a füvön. Próbáltam finoman rászólni, hogy mégis..., de még neki állt feljebb. Komolyan: ezt így kell? De még ennél is undorítóbb volt egy férfi, aki gondolkodás nélkül fújta bele az orrát a medencevízbe. Ráadásul nem lehetett nem észrevenni a matériát, ami távozott. Húztam is ki a francba a vízből. (István, 25)

14. Nem bírom, hogy folyton belemásznak az aurámba az emberek. Átlépnek a törölközőmön és simán a fejem fölött is. Szerintem ez parasztság. Viszont a 16 fölötti lányok nyugodtan monokinizzenek! (Pali, 48)

15. Nagyon utálom, ha bárki ráül a medence szélére és ott eszik. Pizzát, hamburgert vagy bármit. Nem elég, hogy hullik a kaja a vízbe, de zsíros, maszatos kezét is belemossa a bunkója. Borzalom. (Ildi, 43)

16. Könyörgöm! Miért kell egy szál fütyiben, punciban hordani a gyereket a strandra? Nem mondom, hogy prűd vagyok, de nem akarom látni más gyerekének az intimtájékát, na! (Éva, 42)

16. Budapesten, az egyik legjobb strandon történt. Idősebb házaspár ült a medence szélén. De nem ám tétlenül! Mama pedikűrözte papát. Vágta bele a medencevízbe a körmét, és reszelgette a bőrkeményedéseit. Meg még ki tudja, mi mindent... Senki nem szólt rájuk! A vízből viszont sokan kiszivárogtak. (András, 38)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Ez történik a kenyérrel, ha zellert teszel mellé

OTTHONKA

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

OTTHONKA

Ha így gondozod a muskátlit, soha többet nem sárgulnak majd a levelei

OTTHONKA

Sokkal finomabb lesz az újhagyma, ha ezt a trükköt beveted ültetéskor

OTTHONKA

Elsóztad a levest? Ezt az egy trükköt jegyezd meg, mert megmentheted az ételt vele

OTTHONKA

Újlipótvárosi kislakás, összeköltözőknek!

OTTHONKA

Öt egyszerű trükk, így spórolhatsz a kertben

OTTHONKA

Ne dőlj be a napsütésnek, bánj óvatosan a kertben a növényeiddel!