OTTHONKA

8 fantasztikus program gyereknapra! Csoki helyett mulassatok a kölykökkel!

Gyereknapi programokkal lesz tele az ország, kiválogattuk a legjobbakat! Kisvasút, koncertek és családi túrák messze a tömegtől.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ha kisfiad van

1. Akkor biztos, hogy tűzoltó is akart lenni, ha nagy lesz. Gyereknapon megnyílik az ország szinte összes tűzoltólaktanyája, ahol megnézhetők a felszerelések, tűzoltókocsik és még próbarisztást is rendeznek e gyerekeknek. A helyszíneket itt találod.
 

2. A másik biztos pont a vonatozás: a Vasúttörténeti Parkba vasárnap minden 14 év alatti gyerek ingyenesen léphet be, és az oldtimer vonatok mellett kipróbálhatják a hajtányozást, kerti vasutat, sínautózást is.

Ha kislányod van

3. Fogadjunk, hogy rajong a pónikért! Keress a közeletekben egy lovardát! A legtöbb  helyen vannak kis termetű lovak is, amire bármelyik gyerek mindenféle előképzettség nélkül felülhet. Utána garantáltan hetekig erről fog mesélni!  

4. Mesék, Mackók, Mesterek kiállítás a Köki Terminálban: gyönyörű macigyűjteményt állítanak ki a második emeleten, amibe az anyukák és nagymamák legalább annyira beleszeretnek, mint a kislányok.
 

Ha mindkettő van

5. A Veszprémi Állatkert nemcsak féláron engedi be a gyerekeket, hanem az Alma együttessel és  lovagi torna kalandtúrával is várja őket egész nap.

6. Meseparttá változik az Aranypart II. Győrben: az Aranypart II-n egész nap érdekes játékokkal, királyi várral, kalózhajóval, kézműves programokkal és bábosokkal várnak minden korosztályt.

Ha kiszabadulnátok a városból

7. Tudod, hogy 22 erdei kisvasút van az országban? Gyereknapon mindegyik megmutatja a kincseit és lóvasutat vagy gőzöst is indít.  Vasárnap a gyerekeket ingyen vagy kedvezményesen szállítják a kisvonatok a vadregényes útvonalakon!

8. Hajózás a Velencei-tavon: a menetrend szerinti sétahajókkal nagyszerűen felfedezhetitek a tó szinte érintetlen világát, pláne, ha előtte megnézitek az Akváriumházat, ahol 8 akváriumban, 7075 liter vízben, közvetlen közelről figyelhető meg minden állat, amelyik a Velencei-tóban él.  

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?