ÉLETMÓDI

Összeomlott és sírva fakadt egy ápolónő a boltban, durván megalázták!

Döbbenetes, hogy miért zaklatta majdnem 10 percen keresztül egy bunkó vásárló a fiatal ápolónőt.

Az Angliában élő, és ápolóként dolgozó Kimberley Simpson összeomlott és sírva fakadt, miután egy idős nő azért zaklatta egy hipermarketben, mert orvosi köpenyt viselt vásárlás közben – írja a Daily Mail internetes kiadása.

Kimberley Simpson (forrás: Facebook)

Kimberley több fotó és egy videó kíséretében osztotta meg a történetét a közösségi oldalán. A 28 éves egészségügyis szerint a támadója a kezdetektől fogva agresszív volt, nem lehetett vele szót érteni, és majdnem 10 percen keresztül mindenhova követte őt a boltban. A leírtak alapján az idős nő magából kikelve üvöltött vele, hogy „vírusokat és baktériumokat terjeszt, mert a munkaruhájában vásárol”, és az ilyen embereket ki kellene tiltani az üzletből. Sőt, azzal is megfenyegette, hogy jelenteni fogja őt a főnökeinél.

„Tudom, hogy csúnya vagyok, amikor sírok, de egy nő követett a boltban, üvöltözött velem és a azt mondta, hogy csak létszükségletű termékeket vásárolhatok, mert egyenruha van rajtam. Kiabált velem, és majdnem 10 percen keresztül követett. Ez a nő zaklatott, de senki sem segített, pedig mindenki minket nézett. Egyedül egy lengyel pár lépett oda hozzám, hogy semmi baj sem történt, nem kell sírni. Nekik köszönöm a támogatást. A nő viselkedése pedig undorító volt, semmi rosszat nem csináltam” – írta a Facebook-oldalán Kimberley.

 

A bejegyzéshez mellékelt videót több mint 7,5 millióan nézték meg alig 24 óra leforgása alatt. A poszthoz hozzászólók kivétel nélkül kiálltak a fiatal ápoló mellett, és több ezren köszönték meg neki, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt is emberéleteket ment. Sőt, voltak olyanok is, akik valamilyen úton-módon kiderítették Kimberley lakcímét és különböző apróságokat, vagy épp ajándékutalványokat küldetek neki a hálájuk jeléül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?