ÉLETMÓDI

Orvosok bosszúja: Perel a kismama, mert nem engedik a kisbabájához

Hatalmas botrány kerekedett egy újszülött intenzív osztályon. Az anyuka a kórházat, a kórház a kismamát okolja.
  • Szerző: FÁB

Augusztusban hozta világra gyermekeit Amber McCullough Coloradoban. A kismama ikrekkel volt várandós, nyár végén pedig kiderült, hogy az ikrek teste több ponton összenőtt, így szétválasztóműtétre kellett sort keríteni rögtön a császármetszés után.

Az édesanyát  tájékoztatták a rossz hírről, hogy várhatóan egyik kisbabája nem fogja túlélni a beavatkozást, azonban Amber mégis "csodagyárnak" nevezte a kórházat és hatalmas hálával beszélt róluk, hiszen tudta, hogy egyik gyermeke sem maradt volna életben, ha az orvosok nem segítenek.

Most, hónapokkal később viszont váratlan fordulatot vett a kórház és az édesanya kapcsolata. Amber ugyanis egyik napról a másikra abba a helyzetbe került, hogy szinte alig lehet életben maradt kislánya mellett az újszülött intenzív osztályon. Állítása szerint ennek az az oka, hogy a kórház így áll bosszút egy korábban benyújtott panaszáért. Szerinte egy veszélyes helyzetben túl sokáig késlekedtek a segítségnyújtásban az orvosok, amikor lánya a kórházban rosszul lett.

Mint az anyuka elmondta, panaszának benyújtását követően 4 nap múlva drasztikusan csökkentették a látogatást, szinte alig lehet kislánya mellett, ezért most perre viszi az ügyet, a lábát pedig kizárólag úgy teszi be az intézménybe, hogy videón rögzíti az ott történteket.

Az orvosok szerint ugyanakkor légből kapott a nő vádaskodása, éppen azért csökkentették látogatási idejét, mert magatartásával zavarja a többi beteget a gyógyulásban, illetve akadályozza az orvosokat abban, hogy megfelelően láthassák el munkájukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?