ÉLETMÓDI

Óriási botrány lesz az iOS 11 miatt!

Gondold meg, letöltöd-e!
címkék:
  • Szerző: KAM

Napokon belül érkezik a frissítés. De milyen áron?

Már csak napok kérdése, és érkezik az iPhone 8, az Apple jubileumra szánt készüléke. Ma már szinte hagyomány, hogy nem csak a készülék, hanem az iPhone-ok lelke, az iOS is megújul. Idén a 11-es verziónak örülhetnénk, de van itt egy kis bökkenő.

Az iOS 11 már nem támogatja a 32 bites applikációkat. Az AppleStore-ban jelenleg közel 180 ezer ilyen alkalmazás található.

Nem mellékesen az iOS 11 már nem fog futni a régebbi, 32 bites készülékeken, így például az iPhone 5 és 5C-re sem lehet majd letölteni.

A vállalat már 2013 óta figyelmeztette a partnereit, és felhívta a figyelmet arra, hogy frissítsék a programjaikat. Sőt, aki 32 bites programot használ, figyelmeztetést is kapott a telefonjára. 

Természetesen, ha valaki nem frissít iOS 11-re, akkor tudja majd használni ezeket a programokat is.  Remélhetőleg a gyártók addig frissítik az appokat. Ha nem, az Apple idővel eltávolítja őket a kínálatból.

Számos népszerű játék, életmód, tanulási applikáció érintett. Hogy melyek a 32 bitesek? Mutatjuk, hogy találod meg!

A menüben a Beállítások/ Általános/ Infó/ Alkalmazások pont alatt lehet megtalálni a 32 bites fület. Ha nincsenek ilyen alkalmazásaink, ez a fül nem elérhető!

 

 

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?