ÉLETMÓDI

Önfeledten szórakoztak a gyerekek az MVM Élménynapján

Több mint 800 hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő és beteg gyermek napját tették szebbé az MVM önkéntesei.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. immár 12. alkalommal rendezte meg az Élménynap „Legszebb napom” elnevezésű rendezvényt, amely során a Millenáris Parkot valódi csodavilággá varázsolták át.

Az idei esemény tematikája a tengerek világa volt: a gyerekek megismerkedhetnek Teki, a kis teknős kalandjaival és együtt fedezhették fel, milyen izgalmas titkokat rejt a víz alatti világ.

Az eseményen 800 gyermek a 100 fős, az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. dolgozóiból álló önkéntes csapat segítségével ismerhette meg a víz alatti világ titkait, a tengeri állatokat. A gyermekek egy kalandos utazás során járhatták be a képzeletbeli szigeteket, ahol nemcsak tudásukat fejleszthették, hiszen koncertek, kézművesfoglalkozások és számos egyéb program várta őket.

Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. az elmúlt bő egy évtizedben már összesen több mint 800 millió forinttal támogatott jótékonysági szervezeteket, alapítványokat többek között betegellátó eszközök pótlásában, speciális orvosi műszerek beszerzésében, épületfelújításban, illetve alaptevékenységük ellátásában. Ez alatt az Élménynapokon összesen közel tízezer gyermeknek szerzett örömet az MVM különböző játékos programokkal.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?