ÉLETMÓDI

Ocsmány módon fúrta ki menyét az anyós a családból

Sok felháborító húzásról hallottunk már, de ez durva.
  • Szerző: Ripost

Nem túl ritka, hogy egy családon belül problémásak a viszonyok. Ki vitákkal, ki pedig hidegháborúval oldja meg a dolgot, legtöbben pedig inkább csak jó képet vágnak hozzá, mert az a legbiztonságosabb megoldás. Egy nővel azonban ritka gusztustalan módszerrel tolt ki anyósa. A harmincas feleség egy internetes fórumon osztotta meg, mi történt vele.

Mint elmesélte, férjével nem élték éppen tökéletes hónapjaikat. Kislányuk születése után mindketten fáradtak és nyúzottak voltak, kissé elhidegültek egymástól, éppen kezdtek újra közeledni romantikusan is egymáshoz, amikor párját kirúgták egy leépítés miatt munkahelyéről.

A férfi teljesen magába fordult, feszült és szinte agresszív lett, egészen belemerült az önsajnálatba. A nő anyósa pedig szinte anyakirálynőként repkedte körbe fiát, vigasztalta, kényeztette, egészen kisajátítva az önmagát elhagyó férfit. Az asszony jelenléte egyre inkább mindennapossá vált a lakásban, majd se szó, se beszéd odaköltözött hozzájuk, mondván, hogy majd így fog segíteni helyreállítani a családi békét.

Amit viszont ezután tett, az bicskanyitogató! LAPOZZ!


A férj munkanélkülisége miatt persze összébb kellett húzni a nadrágszíjat, át kellett gondolni a kiadásokat, minden tartaléknak megvolt a helye és funkciója.

A feleség éppen ezért döbbenten és földbe gyökerezett lábbal állt, amikor a férfi egyik este ordítozásban tört ki, kezében pedig a hitelkártya kivonatot lobogtatta. A kiabálás közben a nő orra alá tolta a papírt, melyen jól láthatóan bekarikázta a fodrászra, kozmetikusra, masszázsra és manikűrösre költött összegeket.

Csakhogy a nő egyáltalán nem vett igénybe ilyen szolgáltatásokat, sőt manikűrösnél még soha életében nem is járt. Hiába próbálta persze ezt megértetni férjével, a hetek alatt felgyűlt és kirobbanó feszültséget már nem lehetett megállítani, így az éjszaka vége az lett, hogy a férj az anyóssal együtt távozott a közös otthonból.

A feleség pedig akkor értette meg, mi történt, amikor látta az anyósa arcán átsuhanó, elégedett mosolyt. Õ volt az, aki addig költötte a házaspár pénzét, míg az szakításba nem torkollt, fiacskája pedig vissza nem költözött őhozzá.

A Roberta álnevet használó feleség már nem akarja visszacsinálni a történteket. Mint elmesélte, annyira kiábrándító volt számára a jelenet, hogy inkább csak menekülni akar már a helyzetből. Egyedül az bántja, hogy gyermeke a jelek szerint csonka családban fog felnőni majd.

És ezeket olvastad már?