EZO

Novemberi szerelmi horoszkóp, ez vár rád az ünnepek előtt

Légy türelmes, nem lesz egyszerű az év vége. Ha nem teszel elhamarkodott lépéseket, akár még jóra is fordulhat minden.

KOS (március 21. – április 19.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

A baráti kapcsolat és a közös érdeklődés örömeinek megosztása kerül előtérbe ebben a hónapban. Ez talán nem hangzik túl romantikusnak. Azt is mondhatjuk, hogy nem ilyen kapcsolatról álmodtál. Ám ne felejtsd el, hogy a legszenvedélyesebb szerelem is kezdődhet egészen ártatlanul.

BIKA (április 20. – május 20.)

A túlzás megmérgezheti még a szerelmet is. Ha kapcsolatban vagy, igyekezz kerülni a problematikus kérdéseket. Adj bőven partnerednek mozgásszabadságot, hogy kiélje magát a saját érdeklődési területén. Ha nem így cselekszel, úgy érzi, hogy indokolatlanul korlátozod és folyamatosan irányítod.

IKREK (május 21.-június 20.)

A szomorú tapasztalatok és fájdalmas emlékek bizony bárkit képesek megakadályozni abban, hogy egy új kapcsolatra nyisson. Ez most rád, szerencsére nem vonatkozik. Romantikus szellők fújdogálnak körülötted ebben a hónapban.Figyeld a jeleket, és hagyd, hogy a szerelem elsodorjon.

RÁK ( június 21.-július 22.)

Úgy gondolod, az a legjobb, ha a partneredet nem világosítod fel, mit érzel iránta. Bizony, pont az ellenkezője igaz: ha nem játszol nyílt lapokkal, elvesztheted őt. Emlékezz rá, hogy az őszinteség alapvető fontosságú egy romantikus kapcsolat sikerességében.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 22.)


Fotó: 123 RF

Ha ebben a hónapban flörtölésen kapod a partneredet, ami eddig egyáltalán nem volt rá jellemző, ideje, hogy egy kis önvizsgálatot tarts. Persze ne vidd túlzásba, nem kell azért az önvádig elmenned – végül is kettőn áll a vásár. Csupán győződj meg róla, hogy nem hanyagoltad-e el őt.

SZŰZ ( augusztus 23.-szeptember 22. )

Még a szerelmesek között is előfordulnak nézeteltérések. Sőt, ezek időnként elkeseredett veszekedéshez is vezethetnek. Jó lenne, ha megpróbálnád lenyugtatni magad. Ha ehelyett, sértett büszkeségedben túl gyorsan magadra zárod az ajtót, később nagyon megbánhatod.

MÉRLEG (szeptember 23.-október 21.)

Nehézséget okoz neked, hogy bevalld, ha hibáztál? Ez semmilyen kapcsolatban nem túl szimpatikus tulajdonság, a romantikában pláne nem vezet semmi jóra. Ne felejtsd el, hogy a szerelmi tűz semmitől se lobban ki hamarább, mintha valamelyik fél fontosabbnak gondolja magát a másiknál. A párkapcsolat életben tartásához az egyik legfőbb kulcs, hogy maradj szerény. Ismerd el, nem lehet mindig neked igazad.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)


Fotó: 123 RF

Beleugrani nagy hirtelen egy új kapcsolatba talán izgalmasnak látszik, különösen, ha még mindig az előző szakítás fájdalma gyötör. Mégis, jó lenne, ha kicsit óvatosabb lennél. Nem igazán hasznos közel engedni magadhoz valakit, mielőtt mélyebben megismernéd az illetőt.

NYILAS (november 22.-december 21.)

A pénz és a számlák sora közétek állhat, különösen december második hetében. Ne feledd, a pénz pótolható, de az elveszett szerelmet talán soha többé nem találod meg újra.

BAK (december 22.-január 19.)

Bizonyára észrevetted, milyen türelemmel és kitartó, kemény munkával dolgozik partnered a kapcsolatotokon. Te meg közben úgy viselkedsz, mint akinek mindez alanyi jogon jár. Ébredj: légy hálás és nagyvonalú az elismeréssel.

VÍZÖNTŐ (január 20.-február 18.)

Fotó: 123 RF

Ebben a hónapban kedveseddel hajlamosak vagytok a veszekedésre. Ami a legszörnyűbb, a viszályt olyan kis semmiségek válthatják ki, mint például, ki viszi le a kutyát vagy ki mosogat el vacsora után. Ne engedd, hogy csip-csup dolgok kikezdjék a kapcsolatotokat.

HALAK (február 19.-március 20.)

Ha békét szeretnél és stabil párkapcsolatot, kerüld a múltbeli sérelmek újra és újra felemlegetését. Érvként se vedd elő a pillanatnyi nézeteltéréseknél. Ami elmúlt, elmúlt. Lépj tovább. Tanuld meg az elengedést.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?